Site icon TLIFE

H εντυπωσιακή επιστροφή της Φαίης στο Πρωινό mou! Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε! Δες το βίντεο

Λαμπερή, χαμογελαστή και απίστευτα αδύνατη για λεχώνα 40 ημερών εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο πλατώ του Πρωινό mou, μετά τη γέννηση του γιού της!

Η Φαίη καστανόξανθη πλέον, μπήκε στο πλατώ φορώντας ένα μίνι κοραλί φόρεμα και λευκά ψηλοτάκουνα, αναδεικύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχθηκε με μια όμορφη ανθοδέσμη λέγοντας ότι του έλειψε, στα ηχεία έπαιζε το pretty woman, ενώ οι συνεργάτες χειροκροτούσαν κάνοντας την είσοδό της …πανηγυρική.

Η Φαίη αφού φίλησε όλους τους συνεργάτες στο πλατώ, έκατσε και βέβαια ο Γιώργος έσπευσε να ρωτήσει όλα όσα θέλαμε να μάθουμε. Πόσα κιλά πήρε πόσα έχασε και πως τα έχασε…

Το πρώτο βέβαια που είπε η μανούλα Φαίη ήταν: “Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο να δω πως είναι το μωρο! Αν έφαγε”!

Όσο για τα κιλά η Φαίη με τη βοήθεια βέβαια του Γιώργου αποκάλυψε ότι πήρε 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, ότι το έκρυβε από τους δημοσιογράφους πριν γεννήσει και ότι μέχρι σήμερα έχει ήδη χάσει 14 κιλά! Είπε βέβαια ότι τώρα που θηλάζει, θέλει να τρώει περισσότερο από τότε που ήταν έγκυος! “Τώρα στο θηλασμό θέλω να τα τρώω όλα”!

Δες το βίντεο

© 2024 tlife.gr