H φάρσα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έκανε “έξαλλο” τον Γιώργο Τσαλίκη!

Εντυπωσίασε ο Γιώργος Τσαλίκης με τις χορευτικές του ικανότητες στην πρεμιέρα του Dancing και προσπαθεί η επόμενη φορά να είναι ακόμα καλύτερη… Κατά την διάρκεια των χθεσινών προβών όμως κέρδισε κι έναν τραυματισμό! Και δεν του έφτανε όμως αυτό, έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Φυσικά, εννοούμε την φάρσα που του επιφύλαξε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο Ρυθμό.

Ο Δημήτρης προσποιούμενος ότι είναι συνεργάτης της Κατερίνας Γκαγκάκη προσπαθούσε να τον πείσει ότι έκανε κάποιες λάθος δηλώσεις για την Βάνα Μπάρμπα και εκείνςο έπρεπε να τις μαζέψει. Ο τραγουδιστής μάταια προσπαθούσε να πει στον “Κωσταντίνο Λαζαρίδη” ότι δεν έκανε ποτέ καμία ανάλογη δήλωση… Τότε ο Δημήτρης άρχισε να φωνάζει στον Γιώργο και κάπου εκεί του αποκάλυψε ότι πρόκειται για πλάκα!

Κάπου εκεί ήρθε η σειρά του τραγουδιστή να γίνει “έξαλλος” και ακολούθησαν πολλά μπιπ στην συνομιλία τους. Ο Γιώργος ανέβασε στη συνέχεια την φάρσα, που θα ακούσεις παρακάτω, στην σελίδα του στο facebook σημειώνοντας ότι έκανε μισή ώρα να ηρεμήσει.

«Ήταν πάρα πολύ πετυχημένη φάρσα. Τσίμπησα, έγινα έξαλλος, αλλά στο τέλος τη ζήλεψα», δήλωσε ο Γιώργος την επόμενη μέρα στον Γρηγόρη Μελά και το NewsIt. Όσο για τον τραυματισμό του δήλωσε: «Δεν είναι τίποτα σοβαρό, ένα μικρο-ατύχημα, όλα είναι καλά».

Απόλαυσε την φάρσα!

Read More

And More