H Κ. Ζαρίφη μιλά για τον σύντροφό της και αποκαλύπτει: “Οι φίλοι με φωνάζουν “gay”!”

Με το ιδιαίτερο στυλ της και με πολύ χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πώς βλέπει το γάμο, ενώ εξομολογήθηκε τι ρόλο παίζει για την ίδια το sex σε μια σχέση.
Η Κατερίνα μίλησε για το “Πρωινό Αnt1” στο οποίο είναι συνεργάτιδα και ανέφερε που αποδίδει ότι το “Πρωινό mou” έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση: “Πολύ απλά, το “Πρωινό ant1″ είναι μία καινούρια προσπάθεια η οποία βρίσκεται ακόμη σε φάση δημιουργίας και κατασκευής”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Down Town”.
Έχει βρει το ρόλο της στην εκπομπή;
“Ο ρόλος μου είναι προκαθαρισμένος. Φέτος είμαι διαφορετική γιατί ψάχνω να βρω τις ισορρόπιες αν και λειτουργώ συμπληρωματικά στην εκπομπή”, ανέφερε.
Στην ερώτηση αν την έχουν φλερτάρει γυναίκες απάντησε: “Με έχουν προσεγγίσει πολλές γυναίκες. Εγώ, όμως, ξεκαθαρίζω τη θέση μου και αν η άλλη δεν έχει πρόβλημα μπορούμε να είμαστε και φίλοι. Εμένα , όμως, μου αρέσουν τα αγόρια και γι’ αυτό οι φίλοι μου με φωνάζουν “gay”. Επειδή όταν πάω στο γήπεδο βρίζω σαν λιμενεργάτης”.
Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και 4 μήνες είναι σε σχέση… Έχει σκεφτεί ποτέ να αλλάξει την εικόνα της;
“Η σχέση μου με πέτυχε σε φάση αλλαγής. Έτρεχα με τη δουλειά, είχα πολύ αγχός και έχανα κιλά, ακριβώς γιατί σταμάτησα τις δίαιτες… Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να βρουν μια σχέση στην οποία θα τους θέλουν, όπως ακριβώς είναι. Χωρίς να αλλάξουν τίποτα από τον εαυτό τους”, είπε και συμπλήρωσε: “Ο φίλος μου με θέλει ακριβώς οπώς είμαι”.
Ποια είναι τα δικά του χαρακτηριστικά που την γοητεύουν;
“Οπτικά για μένα τουλάχιστον είναι κορυφαίος και δυστυχώς έτσι τον βλέπουν και οι άλλες γυναίκες. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι έχει πολύ χιούμορ, μου ιντρικάρει τον εγκέφαλο. Έχει φυσική αλητεία, αυτό ήθελα αυτό βρήκα και τράβηξα χειρόφρενο”, αποκάλυψε.
Θα παντρευτεί;
“Αυτό δεν γίνεται, γιατί τα κουφέτα μου προκάλουν διάρροια. Δεν θέλω να παντρευτώ δεν είμαι fan του γάμου. Ποτέ δεν με φαντάστηκα νύφη. Προχθές στο “Πρωινό ant1” με έντυσαν νύφη και πήγα να σκάσω”.
Πόσο σημαντίκο είναι το σεξ σε μια σχέση;
“Σε μια σχέση το σεξ είναι ίσως και το σημαντικότερο μαζί με τη εγκεφαλική επικοινωνία. Αν ένα από τα δυο κεφάλια χωλαίνουν τότε υπάρχει πρόβλημα ειδικά όταν σταματάει το σεξ, τότε δεν είστε ζευγάρι με τον άλλο είστε φιλοί” εξομολογήθηκε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More