H Lady Gaga εξηγεί γιατί φόρεσε μπριζόλες!

H αλήθεια είναι ότι η Gaga, είναι περισσότερο διάσημη για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της παρά για τη μουσική της…Έτσι, η 24χρονη ντίβα που κυριολεκτικά, σάρωσε τα βραβεία στα Video Music Awards , μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για την επιτυχία της και τις στυλιστικές ανησυχίες της.

Η γνωστή τραγουδίστρια που χαρακτηρίζει τον εαυτό της, ως ένα άτομο που δεν κάνει διακρίσεις και δεν κρίνει κανέναν, αποκαλύπτει πως τάσσεται υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των γκέη και θέλει να τους ενισχύσει για να θεμελιώσουν τις ελευθερίες τους.
Παράλληλα, δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που κέρδισε τα βραβεία και την αγάπη του κόσμου και εξηγεί γιατί φόρεσε μπριζόλες στην απονομή. “Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να προσβάλλω και να δείξω πως δεν σέβομαι τους χορτοφάγους, αλλά το ότι φόρεσα κρέας στο σώμα μου έχει άλλη σημασία για ΄μένα”, αποκαλύπτει η γνωστή σταρ και προσθέτει: “Το κρέας μπορεί να έχει πολλέςε ερμηνείες για μένα, αλλά αυτό που θέλω είναι να πολεμήσω για τα δικαιώματά μας, τα οποία είναι τόσα πολλά όσο και το κρέας στα κόκαλά μας”.

Δες το video από τη συνέντευξη της Lady Gaga:

Read More

And More