H λαμπερή total black εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην επίδειξη μόδας των MI-RO! (pics)

Η 25η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week, φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της και για μια ακόμα χρονιά τα fashion shows αφήνουν μόνο θετικές εντυπώσεις. Το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο fashion show των MI-RO. Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε τη νέα του haute couture συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, σ’ ένα φαντασμαγορικό industrial σκηνικό, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”.

Εκπρόσωποι της showbiz, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καθώς και στενοί φίλοι των σχεδιαστών και της διοργάνωσης κατέκλυσαν το παλαιότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα και καταχειροκρότησαν το αγαπημένο τους σχεδιαστικό δίδυμο, Δημήτρη Μαστρόκαλο & Γιάννη Ράπτη. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εμφανίστηκε με ένα απόλυτα chic total black look και εντυπωσίασε τους πάντες.

Η παρουσιάστρια του Open Beyond πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE κατά την άφιξή της, με την Τόνια Σωτηροπούλου, την οποία συνάντησε εκεί, αλλά και με τους MI-RO που είχαν την τιμητική τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More