H M. Kαλλέργη μιλά στο TLIFE για το πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλεξέι!

Τη Μαριάννα Καλλέργη τη γνωρίσαμε μέσα από το “Dancing on ice” και αυτό που όλοι θυμόμαστε είναι η πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέι Μοτόρι. Η σχέση των δύο αθλητών όμως κράτησε λίγους μήνες και δεν είχε την κατάληξη που όλοι περιμέναμε.

Πώς είναι σήμερα η Μαριάννα και πώς περνάει δίχως τον πρώην αγαπημένο της; Το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθεί να περνάει τον ελέυθερό της χρόνο με φίλους και χαρούμενα, όταν βρίσκεται μακριά από το ταπί του Muay Thai. Ο φακός του TLIFE την πέτυχε στη Γλυφάδα με μια καλή της φίλη και η ίδια μας μίλησε για όλα!

Πώς περνάει αυτή την περίοδο; “Βρίσκομαι σε προπονητική περίοδο και παράλληλα κάνω τις σπουδές μου στη Γυμναστική Ακαδημία. Βρίσκομαι στο τρίτο έτος. Ετοιμάζομαι για κάποιους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.”

Όταν βρίσκεται σε αγώνες από πού αντλεί δύναμη – τι σκέφτεται; “Σκέφτομαι κάποια πράγματα, όταν παίζω που μου δίνουν δύναμη. Και ο κόσμος μου δίνει δύναμη αλλά περισσότερο η οικογένειά μου είναι αυτή που με εμψυχώνει. Έτσι κι αλλιώς όταν παίζω δεν προσπαθώ να τα πάω καλά μόνο για μένα, αλλά και για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου.”

/

Πόσο δύσκολο να συδυάζει σε αυτή την ηλικία τον πρωταθλητισμό με την προσωπική ζωή; “Όταν είναι αγωνιστική περίοδος κάνω πολλές θυσίες. Προσέχω τη διατροφή μου, μειώνω τις βραδινές εξόδους,γενικά περιορίζω πολλά. Προσπαθώ όμως να κρατάω ισορροπίες. Να βλέπω και τους φίλους μου αλλά να είμαι σωστή και στις προπονήσεις μου. Δεν θέλω να είμαι υπερβολική σε τίποτα. Αναζητώ στη ζωή μου την ισορροπία, όχι μόνο στα επαγγελμαικά μου αλλά και στα προσωπικά μου.”

Τι συναισθήματα της άφησε το “Dancing on ice”; ‘Ηταν μια εμπειρία μαγεική. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήταν μοναδική εμπειρία. Έμαθα πράγματα, γνώρισα ανθρώπους, ξεχώρισα καταστάσεις… Μου εκανε πολύ καλό. Ίσως αν μπορούσα να μην εξέθετα τόσο την προσωπική μου ζωή.

/

Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλεξέι; Τι λέει για τον χωρισμό;: “Με τον Αλεξέι έχουμε μείνει φίλοι. Βρίσκεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή και εργάζεται εκεί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Έχω αφοσιωθεί στα επαγγελματικά μου και στο Muay Thai που κάνω. Το τι έφταιξε και ήρθε το τέλος δεν πιστεύω ότι αφορά κάποιον. Μπορεί να εκτεθήκαμε όσο ήμασταν μαζί αλλά προσπαθώ πλέον να χειρίζομαι αλλιώς την προσωπική μου ζωή.”

Θα μπορούσε να ξαναφανταστεί τον εαυτό της μαζί με τον Αλεξέι;
“Όταν τελειώνω κάτι συνήθως δεν ξαναγυρίζω. Δεν έχω σκεφτεί να γυρίσω… Τι να πω δεν ξέρω, δεν νομίζω… Η σχέση μας αυτή την περίοδο είναι καθαρά φιλική και είμαστε όταν πρωτογνωριστήκαμε, φίλοι. Δεν μ’αρέσει να μπερδεύω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Είμαι ξεκάθαρη.”

Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει ο Αλεξέι στην Ελλάδα;
“Μου είχε αναφέρει πως υπήρχε μια πρόταση για ένα συμβόλαιο εδώ στην Ελλάδα και για ένα στην Αμερική. Ρώτησε τη γνώμη μου και φυσικά του είπα να πάει στην Αμερική! Εκεί πήγε… Δεν ξέρω στο μέλλον.”

/

Τα δικά της όνειρα ποια είναι; “Έχω πολλές βλέψεις κι ο στόχος μου είναι να φύγω στο εξωτερικό, όπως έχω αναφέρει ξανά. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω!”

Read More

And More