H Madonna θα συνεργαστεί με την Lady Gaga;

Μια σταρ σαν την Madonna ανακοινώνει την επόμενη περιοδεία της. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι ουρές που θα σχηματιστούν στα εκδοτήρια εισητηρίων με το που ανακοινωθεί η προπώλησή τους. Είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει απούλητο κανένα και είναι λογικό αφού κάθε συναυλία της λαμπερής σταρ είναι υπερπαραγωγή!

Τι θα γινόταν όμως αν συνδυάζονταν σε μία συναυλία δυο σταρ; Φήμες θέλουν την Madonna να ζητά το μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Lady GaGa για να τις ανοίγει τις συναυλίες. Μάλιστα σύμφωνα με κοντινά της πρόσωπα: “Η Μαντόνα έχει εμμονή με τη Lady GaGa”.

Όχι ότι μας φαίνεται παράξενο καθώς τα hit της διαδέχονται το ένα τo άλλο και κάθε φορά αφήνουν άφωνο κοινό και κριτικούς. Είναι δεδομένο ότι μια τέτοια περιοδεία θα γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και θα είναι σίγουρα μια συνεργασία που θα προκαλέσει!

Κατά πόσο βέβαια θα δεχτεί η GaGa να είναι το δεύτερο όνομα σε μια συναυλία, όταν η ίδια είναι το Νο 1 σε όλο τον κόσμο , αυτό θα δείξει…Πάντως θα λεγαμε στη Madonna, να μην έχει ιδιαίτερες προσδοκίες.

Read More

And More