H Meghan έφυγε για Καναδά και άφησε τον Harry να.. βγάλει το φίδι από την τρύπα!

Όλος ο πλανήτης από προχθές συζητά την απόφαση βόμβα του πρίγκιπα Harry και της Meghan, να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η μοναρχία στην Αγγλία βρίσκεται σε κρίση, ενώ ο βρετανικός τύπος κάνει πάρτι, βάζοντας στον τοίχο το νεαρό πριγκιπικό ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. η Μeghan έφυγε χθες βράδυ για τον Καναδά όπου βρίσκεται ο μικρός Αrchie με τις νταντάδες και άφησε τον Harry μόνο του να αντιμετωπίσει την κρίση αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα του Κάρολο αλλά και τον αδελφό του William.

To ζευγάρι, άφησε το μωρό με τις νταντάδες αλλά και τη φίλη της Μέγκαν, Jessica Mulroney, στον Καναδά όπου να σημειώσουμε ότι έμειναν για 7 εβδομάδες και όπως φαίνεται είχαν προγραμματίσει να μη μείνουν πολύ στο Λονδίνο.

Η κατάσταση το παλάτι χαρακτηρίζεται εκρηκτική με τη βασίλισσα να έχει ζητήσει από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και τους συμβούλους του παλατιού, να βρούν άμεσα μια λειτουργική λύση για την κρίση που δημιούργησε η παραίτηση του ζευγαριού που όπως γράφουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης την έκαναν χωρίς να συμβουλευτούν πριν τη βασίλισσα

https://instagram.com/p/B7BxCdtpbsO/

Αν μετακομίσουν στον Καναδά πού θα μείνουν; Και πόσο θα κοστίσει αυτό;

Το Βανκούβερ είναι η ακριβότερη πόλη του Καναδά και το Τορόντο, η “δεύτερη πατρίδα” της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς εκεί έζησε για χρόνια καθώς στην πόλη αυτή γυρίζονταν η σειρά Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε, είναι η δεύτερη ακριβότερη. Το ζεύγος και ο γιος τους έχουν συνεχώς έξι αστυνομικούς για προστασία που φυσικά πληρώνονται από την… τσέπη των Βρετανών φορολογούμενων. Ο καθένας τους αμείβεται με 100.000 λίρες ετησίως και το κόστος αυτό ίσως… μετατοπιστεί αν μετακομίσουν στον Καναδά και ίσως πολλαπλασιαστεί αν σκεφτεί κανείς τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος.

Read More

And More