Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε βρει τραγικό θάνατο πριν από περίπου τρία χρόνια όταν το αυτοκίνητό του είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην Αττική οδό. Πρίν από λίγο έγινε γνωστό πως οι δυο νεκροί που επέβαιναν σε Ι.Χ που έκανε βουτιά θανάτου στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας ήταν η μητέρα του και ο αδελφός του!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αρχικά οι άνδρες του Λιμενικού γνώριζαν ότι στο αυτοκίνητο που έπεσε στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας ήταν μια γυναίκα. Όταν ανέσυραν το αυτοκίνητο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δυο άνθρωποι νεκροί και όπως μετέδωσε νωρίτερα το newsit.gr πρόκειται για μητέρα και γιό! Ασθενοφόρα παρέλαβαν τις σορούς και αυτό που αναμένεται είναι να αναγνωριστούν και επίσημα από συγγενικά τους πρόσωπα.
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.
Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.
Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν δημοσιογράφος και εκδότης πληθώρας έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, με εκδοτικό όμιλο που εδρεύει στην Ακτή Μιαούλη. Μερικά από τα Μέσα ιδιοκτησίας του, είναι τα εξής: «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», «24 ΩΡΕΣ», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», «Αθλητική Ημέρα», «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», www.greeknews.biz.
Αν και ξεκίνησε από απλός ρεπόρτερ του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε ταχεία ανέλιξη ως εκδότης. Ωστόσο, η εκδοτική του δράση, αποτέλεσε σημείο αμφιλεγόμενο εξαιτίας της περίεργης στρατηγικής που ακολουθούσε.
Πηγή Νewsit.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ