Site icon TLIFE

H νέα κινηματογραφική σεζόν της Audio Visual είναι εδώ!

Η Audio Visual Entertainment S.A. με φρέσκια ματιά, ανανεωμένη και δυναμική ομάδα έχει έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές, με πιο πρόσφατη το φεστιβάλ των Καννών που έληξε πριν λίγες μέρες, διευρύνοντας τις σχέσεις της με κυρίαρχους ανεξάρτητους παραγωγούς του εξωτερικού. Παράλληλα αναμένει την ολοκλήρωση και άλλων επίσης σημαντικών συμφωνιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η Audio Visual διεκδίκησε και εξασφάλισε σημαντικές παραγωγές του παγκόσμιου σινεμά για τις ελληνικές αίθουσες, αξιοποιώντας τις μακροχρόνιες επαφές που έχουν τα στελέχη της εταιρείας με τους παραγωγούς.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου της Audio Visual, κος Χάρης Αντωνόπουλος “Οι σχέσεις στις διεθνείς αγορές είναι το παν και πρόκειται να τις εκμεταλλευθούμε στο ακέραιο. Ήταν πολύ σημαντικό που στο Φεστιβάλ διαπιστώσαμε το θετικό κλίμα που υπάρχει από τους παραγωγούς, και την καλή πρόθεση να κατανοήσουν τις οικονομικές συγκυρίες στην χώρα μας, αλλά και να αποδεχθούν την εμφανή πλέον πτώση των εισιτηρίων. Η Audio Visual ανανεωμένη και έχοντας την υποστήριξη των μετόχων της, επενδύει δυναμικά για το μέλλον. Θα ακολουθήσουν πολλές μεγάλες εκπλήξεις που θα επιβεβαιώσουν και θα αποδείξουν την νέα δυναμική της, όχι μόνον στη διανομή κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες”.
Ολοκληρώνοντας, η Audio Visual θα προσφέρει στο κινηματογραφικό κοινό ταινίες που αντλούν την έμπνευσή τους από όλα τα κινηματογραφικά είδη. Ταινίες με λαμπερό καστ, που συνδυάζουν την εμπορικότητα με την ποιότητα και υπόσχονται έντονες συγκινήσεις, έρχονται για να διαγράψουν μια επιτυχημένη κινηματογραφική πορεία την προσεχή σεζόν 2011-2012.
Μια ματιά από τις ταινίες…
Η κατασκοπευτική περιπέτεια “Abduction” με το εφηβικό ίνδαλμα Τέιλορ Λότνερ (σειρά ταινιών “Twilight”), η οσκαρικά υποσχόμενη νέα σκηνοθετική και ερμηνευτική δουλειά του Τζορτζ Κλούνεϊ “The Ides of March”, η εντυπωσιακή περιπέτεια “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” με τον Νίκολας Κέιτζ να αναλαμβάνει δράση σε 3D αυτή τη φορά, το “Silent Hill: Revelation 3D”, τρισδιάστατο σίκουελ της πρώτης ταινίας που βασίστηκε στο δημοφιλές video game και το πολυαναμενόμενο θρίλερ «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» (“The Woman In Black”) με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ («Χάρι Πότερ») σε μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες όλων των εποχών, δίνουν μία πρώτη εικόνα από τη νέα κινηματογραφική σεζόν της Audio Visual.

© 2024 tlife.gr