H Νένα Χρονοπούλου μιλά στην Τατιάνα για το γάμο της!

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Στήθος της Αφροδίτης, στο Τολό, στο εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Κορονήσι.

“Δεν πιστεύω ότι ο γάμος φέρνει την ευτυχία στα ζευγάρια. Υπάρχουν σχέσεις, που είναι σχέσεις γάμου, ακόμα και όταν λείπει το τυπικό μέρος του πράγματος. Πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία κρύβεται στην αγάπη και μόνο σε αυτή!”, είχε δηλώσει σε παλαιότερή του συνέντευξη ο Τάσος αλλά ο γάμος ήταν τελικά κάτι που ήθελαν και οι δύο για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Λίγο μετά το γάμο της, η Νένα Χρονοπούλου, ευτυχισμένη και χαρούμενη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις!”

Μιλώντας για το μυστήριο του γάμου, η Νένα αποκάλυψε πως ήταν μια απόφαση καρδιάς. “Διαλέξαμε ο γάμος να γίνει στο Τολό γιατί εκεί βρίσκεται και το εξοχικό μας, δίπλα στο Κορονήσι, ένα μικρό νησάκι που έχει πάνω ένα γραφικό εκκλησάκι. Ήταν πολύ ρομαντικό για να κάνεις κάτι που θα το βλέπεις εσύ και ο Θεός”, είπε χαρακτηριστικά.
Για την επιλογή του ζευγαριού να κάνει το γάμο σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον, η Νένα ανέφερε το εξής: “Δεν έχω ευχαριστηθεί τους δυο προηγούμενους γάμους μου. Έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μόνοι αυτήν τη φορά, εγώ, ο Τάσος και ο Χρήστος. Μαζί μας ήταν ο κουμπάρος μας Αντώνης Αγαπίου και 5 άνθρωποι που είναι πολύ στενοί φίλοι μας. Ακόμη δεν μπορούσαν να λείπουν και οι άνθρωποι που μας βοήθησαν με τις προετοιμασίες του γάμου, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος που σχεδίασε το φορεμά μου”.
Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε πως σκοπός τους δεν ήταν να γίνει ένας κρυφός γάμος, αλλά ο γάμος να γίνει μόνο γι’ αυτούς. “Δεν το κάναμε κρυφά. Το κάναμε για εμάς, για ν’ απολαύσουμε τα λόγια του παπά”, σημείωσε.
Ακόμη, η Νένα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα πως συγκινήθηκε πολύ και έκλαψε. “Θέλαμε να κάνουμε το γάμο για να πάρουμε την ευχή του παπά. Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα και θεωρώ σημαντικό το να μας ευλογήσει ο παπάς. “Συγκινήθηκα και έκλαψα την ημέρα του γάμου”, υπογράμμισε.
Όσον αφορά το γιο της, η Νένα Χρονοπούλου αποκάλυψε πως ο μικρός ήταν πολύ χαρούμενος και στάθηκε δίπλα στον γαμπρό φορώντας ένα ανθρακί κουστούμι, ίδιο με εκείνο του Τάσου Μητρόπουλου.

Η τελετή έγινε με παραμυθένιο τρόπο αλλά χωρίς φαντασμαγορικές υπερβολές καθώς το ζευγαρί δεν ήθελε να προκαλέσει στη δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα με παραδοσιακό γουρουνόπουλο της Πελοποννήσου στο εξοχικό του ζευγαριού στο Τολό. Η Μαρία Χελιώτη, που ανέλαβε να φτάξει τα φαγητά που ήθελε το ζευγάρι για το γαμήλιο γεύμα τους, μίλησε στο TLIFE για τον γάμο της φίλης της.

Ετοιμάσαμε τα φαγητά για το σπίτι τους. Ψήσαμε χοιρινό στη σούβλα, που αυτό το προτιμάνε πάντα, τους αρέσει, σαλάτες για την πρώτη μέρα, φλογέρες, τζατζίκι και διάφορα τέτοια πράγματα”, περιγράφει η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας “Ο Πάνος” που βρίσκεται στο χωριό Δρέπανο, δίπλα στο Τολό. Τα φαγητά τα παρέλαβε ο γαμπρός στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, λίγο δηλαδή μετά τον γάμο τους. Η κυρία Μαρία ωστόσο δεν ήξερε ότι τα φαγητά προορίζονταν για το γαμήλιο γλέντι καθώς το ζευγάρι συνηθίζει να τρώει από την ταβέρνα όταν επισκέπτονται το εξοχικό τους. Ο Τάσος της το αποκάλυψε την επόμενη μέρα που πήγε να πάρει παϊδάκια, και της έδωσε μπομπονιέρα.

Είμαστε φίλοι, με την Νένα πολλά χρόνια και με τον Τάσο τα τελευταίο διάστημα που έρχονται μαζί. Τους αγαπάμε όλους, και τον Χρήστο και την Νένα και τον Τάσο“, αναφέρει η κυρία Μαρία. “Και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι, πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Την Δευτέρα μιλήσαμε μόνο στο τηλέφωνο δυο-τρεις φορές για τις ετοιμασίες του φαγητού και μετά την Τρίτη πάλι που τους ετοιμάσαμε μεσημεριανό και βραδυνό”, συνεχίζει η ίδια ενώ συμπληρώνει πως το ζευγάρι έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι του στην Αθήνα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό τον γάμο πρέπει να αναφέρουμε τον Βασίλειο Κωστέτσο που σχεδίασε το νυφικό αλλά και το κοστούμι του γαμπρού και του μικρού Χρήστου, την Βιργινία Μπαντανά που επιμελήθηκε τον στολισμό της εκκλησίας και τις μπομπονιέρες, την μακιγιέζ Κωνσταντίνα Μακρή και επιστήθια φίλη της Νένας καθώς και την Βικτώρια Μπρας, που επιμελήθηκε τα μαλλιά της νύφης.

Read More

And More