H Παντελάκη στο TLIFE για τη διαφήμιση που τρέλανε την Αμερική: Σε δευτερόλεπτα έγινα 30 χρόνια μεγαλύτερη!

Οι Ελληνίδες γιαγιάδες που τρέλαναν την Αμερική! Τρεις ηθοποιοί έβαλαν τα δυνατά τους και μάγεψαν στο χώρο της διαφήμισης. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Ζωζώ Ζάρπα και η Νίνα Γιαννίδη – Μαλακούτη.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη που την έχουμε δει σε πολλές παραστάσεις και πολλά σήριαλ όπως το “Μη και μη” αλλά και το “Ευτυχισμένοι μαζί”, μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία της στη διαφήμιση που παίζει στην Αμερική κι έχει μεγάλη επιτυχία: “Η ιδέα ήρθε από τους Αμερικάνους. Επέλεξαν μια διαφημιστική στην Ελλάδα κι έγινε casting για το ποιες ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τις γιαγιάδες. Φυσικά δεν έχω δικαιώματα στα αμερικανικά ποσοστά.

Eγώ δεν έχω καμία σχέση με την ηλικία της γιαγιάς στη διαφήμιση. Επειδή τους άρεσα όμως στο casting με επιλέξανε. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι γιαγιά μου αυτή. Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν στην Αμερική. Εγώ έκανα γύρισμα 6:οο το πρωί σένα λόφο στο Πόρτο Ράφτη παρέα με μια κατσίκα!”(γέλια)

Η κυρία Παντελάκη δεν ήξερε πόση μεγάλη διάσταση έχουν πάρει οι διαφημίσεις των προϊόντων Αthenos στο εξωτερικό:” Όλα ήταν πάρα πολύ συντονισμένα από την Αμερική. Το συγκλονιστικό είναι ο άθλος που καταφέραμε. Μετατράπηκα σε 30 χρόνια μεγαλύτερη! Δεν είχα αυτή την ηλικία και μεταμορφώθηκα μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να το συγκρίνετε και με άλλες φωτογραφίες μου.”

Όσο για το ότι στρέφεται και στη διαφήμιση να βγάλει το ψωμί της: “Αυτά είναι συνέπειες της κρίσης. Όυτε από το θέατρο αμοιβόμαστε καλά… Η τηλεόραση και το θέατρο δεν υπάρχουν πια. Οι σειρές είναι ελάχιστες. Κι αν κάνουμε καμιά δουλειά, οι αμοιβές έρχονται πολύ καθυστερημένα. Κάνω ένα ένα επάγγελμα το οποίο το δέρνει η κρίση, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη, είναι δουλειά και μάλιστα πολύ δύσκολη. Όποιος θεωρεί ότι είναι εύκολη, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Και καλύτερα να ήταν όμως τα πράγματα πάλι θα έκανα τη διαφήμιση. Και όχι για τα χρήματα, αλλά γιατί θεωρώ πρόκληση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταμορφωθείς σε κάτι. Εγώ δεν παριστάνω την Αλεξάνδρα Παντελάκη στη διαφήμιση όπως ο Γιάννης Μπέζος δείχνει τα Creat Farms, εγώ μεταμορφώνομαι στη διαφήμιση. Αυτή είναι η διαφορά κι αυτή είναι η πρόκληση. Σε μία λλη διαφήμιση κάνω μια τρελή κυρία του Κολωνακίου με ξανθά μαλλιά. Από τη μία διαφήμιση στην άλλη δεν με αναγνωρίζει κανείς. Αυτό είναι κατόρθωμα.”

Όσο για το πρϊόν και τα γυρίσματα:” Όσο δοκίμασα καλό ήταν! Και οι όλες συνθήκες του γυρίσματος μου άρεσαν. Το ίδιο και στην κυρία Ζάρπα. Είμαστε φίλες χρόνια και τα λέμε. Η μακιγιέρ θέλει τα περισσότερα συγχαρητήρια πραγματικά…”

Για την τηλεόραση του σήμερα: “Βλέπω αρκετά. Φυσικά μου αρέσει “Το Νησί”, τι άλλο; Διασκεδάζω μόνο βλέποντας και θαυμάζοντας τον κόπο κάποιων συναδέλφων. Βλέπω τηλεόραση επιλεκτικά. Μόνο για να δω καλούς ηθοποιούς.”

Για τα reality: “Δεν βλέπω! Τι να δω εκπομπές μαγειρικής ενώ ο κόσμος πεινάει; Όλη η Ελλάδα πεινάει. Έχω φίλους συναδέλφους, άνεργους, που κλαίνε…”

Αυτή την περίοδο ο Σταμάτης Κραουνάκης καλεί την έμπειρη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παντελάκη και μαζί λένε ένα ξεχωριστό θεατρικό… “Ι love you” σε μία από τις αξιότερες Ελληνίδες θεατρικές συγγραφείς, τη Λούλα Αναγνωστάκη, στη σκηνή Αθηναΐς.

Το μόνο που αποδέχονται οι γιαγιάδες στη διαφήμιση είναι το παραδοσιακό προϊόν και τα βάζουν με το lifestyle των νέων! Στις ίδιες όμως δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα αφού κουβαλάνε τόση εμπειρία μαγειρικής!

Στο group της εταρείας στο facebook τα μέλη ξεπερνάνε τα 114.300 και κάποιοι ανακοινώνουν ακόμη και τους αρραβώνες τους χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα βιντεάκια.

Η διαφήμιση που πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Παντελάκη

Η Ζωζώ Ζάρπα

Και η Νίνα Γιαννίδη

Read More

And More