H πρώην star του Melrose Place κάνει πλαστική μπροστά στην κάμερα!

Η Lisa Rinna έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την δραματική σειρά Melrose Place ή Λεωφόρο του Melrose. Σήμερα συμμετέχει σε ένα reality πρόγραμμα, μαζί με τον άντρα της, Harry Hamlin, επίσης ηθοποίο η οποία και πραγματεύεται την κοινή τους ζωή ως ζευγάρι.

Στα πλαίσια λοιπόν της εκπομπής η Lisa θέλησε να απαλλαγεί από τα “υπερφυσικά”, η αλήθεια είναι χείλη, τα οποία είχε μετά από πλαστική επέμβαση. Η κάμερα την ακολουθεί στο χειρουργικό τραπέζι, όπου ο πλαστικός της αφαιρεί τα ράμματα, μετά την μειωτική επέμβαση. Μάλιστα, σε βίντεο που εξασφάλισε το αμερικανικό People, υπάρχει μια σκηνή όπου έντρομος ο γιατρός ανακοινώνει στην 47χρονη ηθοποιό πως η διαδικασία ανάρρωσης των χειλιών δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπει. Η Lisa έντρομη στρέφεται προς τον σύζυγό της και τον ρωτά με αγωνία “τώρα τι θα κάνουμε; Τώρα τι θά κάνω;”

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, παρά το γεγονός πως όπως παραδέχονται και οι δύο δεν έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Η Lisa είναι λάτρης της pop κουλτουας, ενώ ο Harry δεν έχει παρακολουθήσει στη ζωή του ούτε ένα επεισόδιο από τα Φιλαράκια. Εκείνος προτιμά περισσότερο ενημερωτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Όπως μάλιστα αναφέρει η Lisa στην εκπομπή, όταν τον είχε δει πρώτη φορά είχε τρομάξει.

Read More

And More