H πρώην του Ματέο φέρνει την Bellucci στο πλατό της Μενεγάκη!

Οι σχέσεις Δωροθέας και Ελένης, διαταράχτηκαν, όταν η πρώτη βγήκε και μίλησε για τη σχέση του επιχειρηματία με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, αλλά η παρέμβαση του Ματέο ηρέμησε τα πράγματα.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη χειρίζεται πολύ προσεκτικά το δεσμό της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Έτσι λοιπόν, όταν η Δωροθέα Μερκούρη, απάντησε σε δημοσιογράφους σχετικά με το δεσμό της Ελένης Μενεγάκη και πώς βλέπει αυτή τη σχέση, η παρουσιάστρια αισθάνθηκε άβολα. Όπως γράφει το ΛΟΙΠΟΝ, τα έχασε που η Δωροθέα δεν κράτησε το λόγο της.
Ο Ματέο Παντζόπουλος φαίνεται ότι έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη, προσπαθώντας να ηρεμήσει την Ελένη και να της εξηγήσει ότι η Δωροθέα τους αγαπάει και θέλει να τους βλέπει ευτυχισμένους, οπότε παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της. Της εξήγησε ότι τίποτα δεν έγινε με πρόθεση προβολής, καθώς η Δωροθέα είναι καταξιωμένη στο χώρο της και με διεθνή καριέρα, οπότε δεν χρειάζεται τέτοιου είδους δημοσιότητα.
Έτσι, σώθηκε η φιλία των δύο γυναικών και η Ελένη κατάλαβε πως ότι έκανε η Δωροθέα ήταν μια κίνηση αγάπης. Μάλιστα, οι δύο φίλες, όχι μόνο κανόνισαν να συναντηθούν ξανά στο πλατό, αλλά δεν αποκλείεται η Ελένη να μιλήσει και με μια μεγάλη σταρ. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Monica Bellucci, την οποία γνωρίζει πολύ καλά η Δωροθέα.
Διάβασε περισσότερα στο zappit

Read More

And More