H Ρένια Λουιζίδου σε μια σπάνια εμφάνιση με τον γιο της!

Στο θέατρο Χώρα εντόπισε χθες το βράδυ ο φακός του Tlife, την Ρένια Λουιζίδου με τοn γιo της,Βίκτωρα… Μαμά και γιος απόλαυσαν μαζί την θεατρική παράσταση “ Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους”.

Λίγα λόγια για την παράσταση!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με την πολύτιμη βοήθεια χιλιάδων θεατών, θεράπευσε τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη» και τώρα καταπιάνεται με τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους».

Οι φετινοί ψυχαναλυόμενοι είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη. Μέσα από τη δική τους σχέση, διαμορφώνεται επί σκηνής μια καινούρια συνθήκη ψυχανάλυσης. κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας (Γιάννης Ζουγανέλης) αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα τους, βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο… συμμετέχει και το κοινό!

Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να καλούς καθοδηγήσει άπαντες στη σεξουαλική ευτυχία.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση!

/

/

/

/

Read More

And More