H Σοφία Μαριόλα έγινε 30! Η handmade τούρτα και η έκπληξη του Στράτου Τζώρτζογλου [pics]

Ημέρα γενεθλίων ήταν η χθεσινή για την Σοφία Μαρίολα! Το ξανθό μοντέλο συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και το γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου. Μπορεί από το πλάι τους να έλειπαν φίλοι και συγγενείς, όμως αυτό δεν χάλασε τη διάθεσή τους, αφού οι δυο τους γνωρίζουν τον τρόπο να περνούν και μόνοι τους καλά! Δεδομένης της κατάστασης η Σοφία Μαριόλα μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μόνη της την γενέθλια τούρτα της ενώ ο αγαπημένος της στόλισε το σπίτι και της έκανε ένα υπέροχο δώρο.

Απ’ ότι φαίνεται η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού τα πάει πολύ καλά με την ζαχαροπλαστική, μιας και το αποτέλεσμα της τούρτας είναι εντυπωσιακό! Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram εκφράζοντας τις σκέψεις της για την χθεσινή ημέρα. “Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μου φαίνεται η ζωή μου, ο εγκλεισμός στα σπίτια, τα φετινά γενέθλια, η χαρά μέσα στην απομόνωση, το φως μέσα στο σκοτάδι η κάθε στιγμή μου γεμάτη έρωτα..

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις τόσες όμορφες ευχές! Με την τούρτα που έφτιαξα μόνη μου (γι’αυτό και χθες δεν πρόλαβα να απαντήσω στα μηνύματα) ετοιμάστηκα, στολίστηκα και πέρασα τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια… κι αυτό το οφείλω σε εσένα”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More