H Σταματίνα, η πρεμιέρα και η …πρόταση γάμου !

“Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν” … Αυτό σκέφτηκα μόλις ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το “Πολύ Μπλα-Μπλα” ! Ναι ,το τηλε-κουτσομπολιό βρίσκεται και πάλι στις …επάλξεις του Alter ,μόνο που αυτή την φορά για…μπροστάρισα έχει την Σταματίνα Τσιμτσιλή !

Με άλλα λόγια ; Μια απ ΄τα ίδια ήταν το “Μπλα-Μπλα” που μας σερβίρισε …ρετουσαρισμένο σήμερα το Alter. Η μόνη διαφορά ; Η Σταματίνα που όπως σας είπα και πιο πάνω, καλείται να σηκώσει πια στους ώμους της όλο το βάρος του …τηλε-κουτσομπολιού εκεί στο Μπουρνάζι !

Αχρωμη, άοσμη, άγευστη – σαν νερόβραστο κολοκυθάκι ένα πράγμα – ήταν η σημερινή πρεμιέρα της μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού του Μπουρναζίου. Δεν είχε να σου πει τίποτα, μα τίποτα απολύτως ! Δεν μπόρεσαν καν να σου τσιγκλήσουν το ενδιαφέρον για το …κοινωνικό σχόλιο που κρύβουμε έτσι κι αλλιώς όλοι μέσα μας.

Χιλιοειπωμένα τηλεοπτικά θέματα (όπως ήταν π.χ. το “Master Chef” με όλα τα συνεπακόλουθά του…) και θέματα τραβηγμένα από τα μαλλιά (όπως ήταν τα …καρφιά του Γιάννη Λάτσιου προς την Ευγενία Μανωλίδου και το “Master Chef” …) πρωταγωνίστησαν στην πρώτη εκπομπή της σεζόν 2010-2011, με μοναδικό ομολογουμένως ενδιαφέρον σημείο την συνέντευξη του δήμαρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Κατά τα άλλα; Γλυκιά, πολύ γλυκιά (θα μπορούσε μεταξύ μας να μην ήταν και τόσο, γιατί στο τέλος θα το ανεβάσουμε το…σάκχαρο) και απίστευτα ετοιμόλογη η Σταματίνα Τσιμτσιλή ,μόνο που εξακολουθεί η παρουσία της να μην σε πείθει σε ρόλο βασικής παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα αν και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες βελτίωσης ,εξακολουθεί να φαντάζει λίγη για να έχει μόνη της τον συντονισμό μίας ολόκληρης εκπομπής ,αφήστε που δεν έχει καταφέρει να βρει και τον σωστό τρόπο για να υποστηρίζει, αλλά και για να δημιουργεί την ίντριγκα και το σασπένς γύρω απο τα θέματα που παρουσιάζονται …

Μία τηλεοπτική τακτική την οποία σαφέστατα και λατρεύουν οι άνθρωποι του Alter. Μία τακτική – τεχνική στην οποία η αλήθεια είναι, πως η Φαίη Σκορδά, ήταν άπιαστη !

Οσο για το πάνελ της εκπομπής ; Ο Στάθης Παπούλιας και η Αλεξάνδρα Τσόλκα θα είναι και φέτος αυτές οι δύο παρουσίες που θα κλέψουν και τις εντυπώσεις ,αλλά στο τέλος και την παράσταση . Η εμπειρία και του Στάθη, αλλά και της Αλεξάνδρας δεν κρύβεται και αυτή η εμπειρία είναι και η …προίκα τους !

Λόγω του Στάθη και της Αλεξάνδρας μπορεί κανείς να κολλήσει λιγάκι και να δει “Μπλα-Μπλα” . Για την Ελένη Φωτοπούλου ,πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στον “Καφέ” τι να πω… Δεν κατάλαβα πραγματικά, γιατί έπρεπε να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας… Μία χαρά είχε μείνει μακριά μας…

Και ανάμεσα σε όλα αυτά; Η πρώτη εκπομπή είχε μέχρι και …πρόταση γάμου προς την Σταματίνα. Οχι, δεν αποφάσισε ο αγαπημένος της να της κάνει πρόταση δημοσίως …Ενας φανατικός και …τολμητός θαυμαστής ήταν !

Read More

And More