H συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου στα Public Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Κατερίνης

Η πολυβραβευμένη συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου μας περιμένει την 1η Οκτωβρίου στο Public Ιωαννίνων στις 19.00 το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Public Θεσσαλονίκης, και στο Public Κατερίνης στις 3 Οκτωβρίου την ίδια ώρα! Αφορμή για αυτά τα ραντεβού, το νέο της βιβλίο «Η γυναίκα του Θεού», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Μαζί της θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού Soul.

Ηρωίδα του βιβλίου είναι μια γυναίκα που δε μίλησε ποτέ ως σήμερα: η γυναίκα του Θεού. Τι θα συμβεί όμως όταν ο Θεός τής αποκαλύψει την αλήθεια για τη δημιουργία του κόσμου; Ένα περιπετειώδες φιλοσοφικό μυθιστόρημα για την αναζήτηση της αγάπης και το νόημα της ζωής.
Μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία ανάμεσα σ’ έναν άντρα και μια γυναίκα που διεκδικούν με πάθος το δικαίωμά τους να πιστεύουν ο ένας στον άλλο παραμένοντας ελεύθεροι.
Λίγα λόγια για την Αμάντα Μιχαλοπούλου
Η Αμάντα Μιχαλοπούλου είναι πολυγραφότατη συγγραφέας, με 30 ατομικά συγγραφικά έργα και συμμετοχή σε αρκετά συλλογικά. Είναι πολυβραβευμένη, μεταξύ άλλων και από την Ακαδημία Αθηνών. Έχει βραβευτεί για τη συλλογή διηγημάτων της «Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη» (1994) με το Βραβείο Διη­γήματος από το περιοδικό Ρεύματα και για το μυθιστόρημα Γιάντες (1996) με το Βραβείο Μυθιστορήματος του περιοδικού Διαβάζω. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, ενώ το «Θα ήθελα» (2008), έλαβε το Βραβείο Διεθνούς Λογοτεχνίας του Αμερικανικού Ομοσπονδιακού Ιδρύματος Τεχνών.

Read More

And More