H “θρυλική” Ματούλα παίρνει θέση στη διαμάχη – “Αμαυρώνεται η μνήμη της Ζωής Λάσκαρη”

Η Ματούλα είναι το πρόσωπο που ξέρει την ελληνική showbiz από τη δεκαετία του ΄7ο έως τη δεκατία του ΄80, όσο λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα. Ηθοποιός, μοντέλο έζησε τις πιο ένδοξες στιγμές της κοσμικής Αθήνας και της Μυκόνου όσο λίγες και υπήρξαν σύντροφοι αλλά και φίλοι της καλοί οι πιο γνωστές προσωπικότητες της showbiz!

H Mατούλα στα 71 της πλέον νιώθει γεμάτη και πλήρης και συνεχίζει τη ζωή της με το ίδιο θάρρος και τον ίδιο “τσαμπουκά¨ που είχε στα νιάτα της… Σήμερα η Ματούλα μιλάει στο Νίκο Νικόλιζα, και παίρνει θέση στην οικογενειακή ” διαμάχη” που έχει δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας μεταξύ της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

Η Ματούλα, λέει μεταξύ άλλων: “Εμένα φίλη μου ήταν η Ζωίτσα, όχι ο Αλέξανδρος. Όλα αυτά που γίνονται είναι ντροπή για τη μνήμη της. ‘Έχω στεναχωρηθεί πολύ για τη Μάρθα γιατί είναι ένα παιδί που ούτε αποζητά τη δημοσιότητα, ούτε βγαίνει πουθενά ούτε ανακατεύεται”…”Πήρε θέση η Ζένια, γιατί ξέρει πολύ καλά τα πράγματα και αν ανοίξουν και οι δυο τα στόματά τους , Ζένια και Μάρθα, δεν τους ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας¨ ξεσπά η Ματούλα στην Εspresso

Read More

And More