H Tori Spelling έβαψε ροζ το σκύλο της! Το ίδιο έκανε και με τα μαλλιά της κόρης της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Tori Spelling μας κάνει να απορούμε… έχει άλλωστε υποπέσει και σε πιο σοβαρά ατοπήματα από ένα σπρέι μαλλιών. Αυτή τη φορά αποφάσισε να αλλάξει στιλ στο αγαπημένο της σκυλάκι και το… σετάρει με την κόρη της.

Ναι, ναι καλά άκουσες… ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly Hills στο Μαλιμπού, όπου και απολάμβανε την παραλία και τον καλό καιρό με τα παιδιά της. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή λοιπόν είναι πως ο μικρός και αξιολάτρευτος σκύλος της είχε ένα λοφίο φούξια.

Εκκεντρικό, αλλά όχι και τόσο σπάνιο για τη showbiz θα σκεφτείς! Μέχρι να δεις πως την ίδια απόχρωση σε τούφες στα μαλλιά της είχε και η μεγαλύτερη κόρη της Tori.

src=/files/Image/NEWS/2014/IOULIOS/26-07/tori_1.jpgsrc=/files/Image/NEWS/2014/IOULIOS/26-07/tori_2.jpgsrc=/files/Image/NEWS/2014/IOULIOS/26-07/tori_3.jpg

Δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποίησε το ίδιο σπρέι μαλλιών, αλλά για πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον επώνυμο να “σετάρει” τα μαλλιά του παιδιού του με την… κουπ του σκύλου του. Πρωτότυπο; Παράξενο; Εσύ θα μας πεις…

Read More

And More