H. Βρεττός στο TLIFE: “Δεν έχω βρει ακόμη την κατάλληλη για να κάνω οικογένεια!”

Λίγες μέρες αφότου απολύθηκε από το στρατό ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία που έζησε ως φαντάρος, τα νέα του σχέδια και τον έρωτα…
Ο γνωστός τραγουδιστής που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα στο Romeo αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά, τις γυναίκες-θαυμάστριές του και εξομολογήθηκε πως στο μέλλον θέλει να κάνει οικογένεια.

Πρώτα από όλα πες μας για τη συνεργασία στο Romeo με Πετρέλη και Κολέτσα…

“Είμαστε στο Romeo με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα, σε ένα λαϊκό, ανεβαστικό, διασκεδαστικό, νεανικό σχήμα σε ένα μαγαζί που ξέρει να προσφέρει καλή διασκέδαση, με λογικές τιμές, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη συνεργασία και ουσιαστικά είναι η πρώτη μου συνεργασία μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας.
Με τον Θάνο έχουμε ξαναδουλέψει και ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει χημεία. Με την Χριστίνα δουλεύω για πρώτη φορά και Δόξα τω Θεώ έχουμε δεθεί πολύ και το σχήμα πηγαίνει καλά. Ελπίζω να υπάρξει και καλή συνέχεια”.
Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;
“Αυτήν την περίοδο ακούτε στα ραδιόφωνα το νέο μου τραγούδι “Δεν σου αξίζω” σε μουσική του Γιάννη Ιερεμία και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. Είναι ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και χαίρομαι που έχει αρχίσει να το αγαπά ο κόσμος. Μέσα στις γιορτές θα βγάλουμε ακόμη ένα τραγούδι από αυτόν το δίσκο και αυτήν την περίοδο βρίσκομαι ήδη στο στούντιο και ψάχνω για νέα τραγούδια”.

Πριν λίγες μέρες απολύθηκες από το στρατό. Πώς πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες της θητείας σου;
“Όταν το ζεις σου φαίνεται ατελείωτο. Όταν τελειώνει νομίζεις ότι ήταν χθες. Η στρατιωτική θητεία ήταν πολύ ιδιαίτερη περίοδος της ζωής μου, όπως είναι και για κάθε άντρα. Γιατί πρέπει να παρατήσεις τις υποχρεώσεις σου, να βάλεις άλλες προτεραιότητες, να συνηθίσεις σε έναν νέο τρόπο ζωής κι όλο αυτό σε πιέζει ψυχολογικά και πρακτικά. Εγώ επειδή σε ένα βαθμό, όσο μου επιτρεπόταν έπρεπε να είμαι συνεπής σε κάποιες εμφανίσεις. Επέλεξα κατά τη διάρκεια της θητείας μου να μην ξεκουράζομαι και τις εξόδους και τις άδειες μου να τις αφιερώνω στη δουλειά. Αυτό με κούρασε σωματικά και ψυχικά”.
Τι σου έχει μείνει από αυτήν την εμπειρία;
“Είναι πολύ “φρέσκο”, γιατί πριν λίγες μέρες απολύθηκα. Μου έχουν μείνει εμπειρίες και στιγμιότυπα, άνθρωποι με τους οποίους έζησα μαζί, αλλά και κάποιοι φίλοι που έκανα. Αυτό που κατάφερα από όλη αυτήν την περίοδο είναι να κάνω πολλά πράγματα με λίγες ώρες ύπνου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου”.

Πώς βλέπεις τους ανθρώπους που βγαίνουν από ριάλιτι τραγουδιού; Εσύ θα συμμετείχες σε κάτι τέτοιο;
“Το αν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν πάει σε ριάλιτι, το έχω αποδείξει, γιατί αυτήν τη στιγμή συνεργάζομαι με τρεις ανθρώπους που προέρχονται από ριάλιτι. Αλίμονο, δεν μπορείς να βάλεις σε κανέναν στάμπα.
Για το πώς βλέπω αυτά τα παιδιά; Φαντάζει μονόδρομος το να πρέπει να πας εκεί για να κάνεις κάτι στο τραγούδι, γιατί η δημοσιότητα παίζει σημαντικό ρόλο για τα πρώτα βήματά σου. Το αρνητικό είναι ότι υπάρχει υπερπροσφορά και οι τραγουδιστές έχουν γίνει αναλώσιμα προϊόντα. Πριν από κάποια χρόνια, μου είχε γίνει πρόταση για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά την ίδια περίοδο είχα και πρόταση για δισκογραφία και επέλεξα το δύσκολο δρόμο και δεν το έχω μετανιώσει. Σαν συμβουλή, αν μπορώ να δώσω είναι ότι χρειάζεται προσοχή για το πως θα διαχειριστείς τη δημοσιότητα για να εξελιχθείς και να μην χαθείς γρήγορα”.
Ποια είναι η απήχηση του κόσμου;
“Το στρατόπεδο ήταν μια μικρή κοινωνία και όποιος είναι αναγνωρίσιμος, ξεχωρίζει. Αυτό είχε και τα καλά και τα κακά του. Είχα πέσει και σε καλούς αξιωματικούς, αλλά και σε κάποιους που σου λένε “εσύ που είσαι πιο αναγνωρίσημος, έλα να σου δείξουμε τι σημαίνει στρατός”. Όσο για τον κόσμο είναι πολύ κολακευτικό το να ακούς καλά σχόλια. Δεν μπορείς να κάνεις αυτήν τη δουλειά, αν δεν σου αρέσει να είσαι μπροστά στα φώτα και αν δεν αντέχεις την έκθεση σαν άνθρωπος“.

Η μεγάλη αγάπη του κόσμου, άλλωστε, φαίνεται και από τα μηνύματα θαυμασμούς που στέλνουν στο προσωπικό site του Ηλία Βρεττού www.iliasvrettos.gr

Φαντάζομαι έχεις πολλές θαυμάστριες… Ποιες είναι οι πιο ακραίες αντιδράσεις που έχεις αντιμετωπίσει;
“Βεβαίως και υπάρχουν θαυμάστριες, αλίμονο αν δεν υπήρχαν! Είμαι και λάτρης του ωραίου φίλου και μου αρέσει. Φυσικά όταν εκφράζεται με ωραίο τρόπο και δεν φθάνουμε σε ακρότητες. Έχουν συμβεί πολλά ακραία περιστατικά… Έχω δει και άκομψες χειρονομίες και σχόλια που σε κάνουν να αισθανθείς αμήχανα. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ”.
Στο παρελθόν σε ήθελαν να έχεις ερωτικές σχέσεις με επώνυμες, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Δήμητρα Αιγινήτη. Εσύ πως το αντιμετωπίζεις αυτό;
Έχω διαψεύσει πάρα πολλές φορές αυτά τα σενάρια. Βλέπω κατά καιρούς να γράφονται διάφορα, δεν μπαίνω όμως στην διαδικασία να ασχοληθώ, γιατί είτε τα επιβεβαιώσω είτε τα διαψεύσω στο τέλος αναπαράγεται ή υπονοείται κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχω πει.


Ερωτευμένος είσαι αυτήν την περίοδο;
Μπορώ να σου πω μόνο ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Τελείωσα το στρατό, επέστρεψα στους κανονικούς μου ρυθμούς και είμαι πολύ χαρούμενος. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να αποκατασταθώ, να φτιάξω τη ζωή μου και να είμαι με μια γυναίκα μόνιμα, να είσαι σίγουρη ότι θα το δηλώσω”.
Θα ήθελες κάποια στιγμή να κάνεις οικογένεια;
“Οπωσδήποτε! Αυτός είναι ο σκοπός του ανθρώπου. Έχω μεγαλώσει σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον με δυο γονείς που είναι ακόμη μαζί και έδωσαν πολύ αγάπη σε εμένα και τον αδελφό μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι τέτοιο. Προς το παρόν, αυτό είναι κάτι μακρινό, γιατί δεν είμαι έτοιμος, δεν έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο και γιατί το κλίμα που επικρατεί σου δημιουργεί ανασφάλεια. Ελπίζω η κατάσταση στη χώρα να αλλάξει”.

Πόσο σε έχει επηρεάσει η κρίση;
“Η κρίση μας έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι υπάρχει μεγάλη δόση απαισιοδοξία, κατάθλιψης και μιζέριας. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Ακόμη, όλοι έχουμε μειώσει τις απολαβές μας. Παίρνω λιγότερα χρήματα και κόβω τα περιττά έξοδα. Υπάρχουν, βέβαια, μεγάλα ονόματα που πληρώνονται πολύ καλύτερα, αλλά αυτά τα αστρονομικά ποσά που ακούς δεν ισχύουν για τους νεότερους καλλιτέχνες.
Παρά το αρνητικό κλίμα, προσπαθώ να χαμογελώ και να είμαι αισιόδοξος. Αυτή η συγκυρία θα κάνει και ένα ξεκαθάρισμα και θα δωθούν καλές ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζουν πραγματικά”.
Τι σου έχει λείψει αυτήν την περίοδο;
“Θέλω να κάνω διακοπές. Δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ. Αν και αυτήν την περίοδο δεν έχω χρόνο, όταν βρω ευκαιρία θέλω να φύγω λίγες μέρες διακοπές για να ηρεμήσω”.

Read More

And More