H X. Koλέτσα εξηγεί τους λόγους που έφυγε από την Heaven και το Romeo!

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στο περιοδικό “People” για το “διαζύγιό” της από την δισκογραφική εταιρία, για την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο αλλά και για το επόμενο ρεπερτόριό της που θα είναι διαφορετικό!
Για το “βελούδινο διαζύγιο” που επήλθε ανάμεσα σε εκείνη και την δισκογραφική εταιρία Heaven είπε : “Η συνεργασία μας με την Heaven έληξε με κοινή συναινέσει. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε ανανέωση του συμβολαίου μου. Παραμένουμε φίλοι με όλα τα παιδιά εκεί, όπως και με τον Μάκη Πουνέντη. Απλώς θέλω πλέον διαφορετικά πράγματα δισκογραφικά. Άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε!”
Όσον αφορά την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο Romeo, στενή φίλη της τραγουδίστριας δήλωσε : “Υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφωνίες ανάμεσα στους επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου και τη δισκογραφική της εταιρία, με αποτέλεσμα η Χριστίνα να έρθει σε ρήξη τόσο με τους μεν όσο και με τους δε.”
Τέλος η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αλλαγή στο ρεπερτόριό της : “Η αλήθεια είναι πως έχω ανάγκη να αλλάξω. Θέλω να βγω διαφορετική στο επόμενό μου βήμα. ‘Ίσως να μην είμαι τόσο ποπ στα νέα μου τραγούδια.”

Read More

And More