H Χριστίνα Κολέτσα ανάμεσα σε δύο άντρες! Δες φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κολέτσα επιστρέφει μετά από καιρό στο γνωστό στέκι της παραλιακής, το Romeo. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού η τραγουδίστρια δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού. Την τελευταία φορά η αποχώρησή της συνοδεύτηκε με αυτή από την δισκογραφική Heaven και προκάλεσε αίσθηση.

Τότε, στενή φίλη της τραγουδίστριας είχε δηλώσει : “Υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφωνίες ανάμεσα στους επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου και τη δισκογραφική της εταιρία, με αποτέλεσμα η Χριστίνα να έρθει σε ρήξη τόσο με τους μεν όσο και με τους δε.”

Αφού λοιπόν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι απολαμβάνοντας τα μπάνια της στις όμορφες παραλίες της Ρόδου και προκαλώντας το ενδιαφέρον των άλλων λουόμενων με την sexy εμφάνισή της, αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback! Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να ετοιμάζει και τη δισκογραφική της επιστροφή!

Βέβαια, μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της πόλης είναι και αυτή του Θάνου Πετρέλη που θα ηγείται του σχήματος από τα μέσα Οκτωβρίου που θα κάνουν πρεμιέρα.

Μαζί τους θα είναι και ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος μόλις πριν από μία εβδομάδα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στον ίδιο χώρο, με την Αγγελική Ηλιάδη. Το σχήμα θα πλαισιώνει ακόμα ο Αλέξανδρος Νότας που γνωρίσαμε μέσα από το τρίτο X-Factor.

Λίγες μέρες πριν την πριεμιέρα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χριστίνα, τον Θάνο και τον Ηλία κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους για τη νέα αφίσα του μαγαζιού.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More