H Ζέτα και το “Dancing” πάνε… Σερβία ;

“… “Dancing with the stars” εκτός… έδρας ; Δεν νομίζουμε” ! Αυτή ήταν η απάντηση που μας έδωσαν πουρνό-πουρνό από τον ΑΝΤ1, όταν τους ρωτήσαμε για το αν υπάρχει όντως περιπτώση το λαμπερό τους σόου απο Μάρτη να βγαίνει στον αέρα από το Βελιγράδι !

Ναι, σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα της “Real News”, είναι πολύ πιθανό η δεύτερη έκδοση του σόου να γίνει λέει… εκτός έδρας, λόγω κόστους ! Το δημοσίευμα έλεγε συγκεκριμένα :

“…Από το Βελιγράδι είναι πολύ πιθανό να μας καλησπερίζει η Ζέτα Μακρυπούλια από τον Μάρτιο! Τα στελέχη του ΑΝΤ1 εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταφέρουν όλη την παραγωγή και τα γυρίσματα του Dancing with the stars στη Σερβία, με στόχο να καταφέρουν μία γενναία περικοπή στο κόστος του σόου.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η παρουσιάστρια, κριτική επιτροπή και οι συμμετέχοντες θα πηγαινοέρχονται στο Βελιγράδι, όπου θα γίνονται γυρίσματα με σέρβικο κοινό.Υπενθυμίζεται ότι στη γειτονική χώρα ο όμιλος ΑΝΤ1 εξαγόρασε το κανάλι Fox.

Το τελευταίο διάστημα, ο γενικός διευθυντής του σταθμού Αλεξάντερ Χόλαντ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στη Σερβία, όπου συμμετέχει σε συζητήσεις με τα εκεί στελέχη για συνεργασίες ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και το Fox Σερβίας, σε επίπεδο συμπαραγωγών. Το συνολικό κόστος αναμένεται να προσδιοριστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από το αν η διαφορά σε σχέση με την παραγωγή του σόου στην Αθήνα αποδειχτεί σημαντική…”

Τελικά το τι ακριβώς θα γίνει, ο χρόνος θα το δείξει και θα το αποδείξει… Αναμένουμε να δούμε για το αν θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε στους δέκτες μας ,εκπομπές που πρώτα θα έχουν αναγκαστεί να… μετακομίσουν, για να μπορέσουν να κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας με χαμηλότερο κόστος !

Καταραμένη κρίση, οδηγείς στην… μετανάστευση μέχρι και τα σόου !

Read More

And More