Halloween: Όλο το Hollywoοd μασκαρεύτηκε για να γιορτάσει

Εχτές το βράδυ η Αμερική κινούνταν στους ρυθμούς των ζωντανών νεκρών! Η γιορτή του Halloween είναι big thing στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και οι celebrities του Hollywood έσπευσαν να ντυθούν. Δες τη Rihanna, τον σέξι Adam Levine, την εντυπωσιακή στολή της Heidi Klum και άλλων πολλών star!!

/
Η Rihanna ντύθηκε όπως είναι εμφανές χελωνονιντζάκι… σέξι χελωνονιτζάκι, όπως πάντα!!

/
Η Rita Ora βρέθηκε στο πάρτι του Cafe KaiZen στο Λονδίνο και ντύθηκε ροζ πριγκίπισσα (!!)

/
Η πανέμορφη Alessandra μπορεί να μην μασκαρεύτηκε φέτος, όμως ο μικρός της γιος την έβγαλε στο δρόμο για… trick or treat, ντυμένος δεινοσαυράκι.

/
Η κωμική ηθοποιός Bette Midler, η οποία έχει υποδυθεί και τη μάγισσα στη μεγάλη οθόνη με μεγάλη επιτυχία, ήταν η οικοδέσποινα-κακιά μάγισσα ενός Gala στη Νέα Υόρκη για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό New York Restoration Project, που έχει ιδρύσει η ίδια για να αναπλάσει τους ανοιχτούς χώρους της μεγαλούπολης και να φτιάξει πιο φιλικό περιβάλλον για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης.

/
Ο σέξι Adam Levine, fontman των Maroon 5, με την σύντροφό του Behati Prinsloo ντύθηκε ροκάς-χίπις για να επισκεφτεί μεγάλο πάρτι που έγινε στο Los Angeles.

/
Εδώ θέλω την προσοχή σου. Πίσω από τους τόνους make up κρύβεται η Heidi Klum που φέτος μεταμορφώθηκε σε πανέμορφη πεταλούδα. Άλλωστε το μοντέλο λατρεύει το Halloween και διοργανώνει κάθε χρόνο ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη.

/
Ο κωμικός Adam Sandler ντυμένος πειρατής, είναι καλεσμένος στο απολαυστικό πάρτι της Kate Hudson που φέτος έκλεψε την παράσταση με την “επική” της μεταμφίεση σε κούκλα.

/
Η Paris Hilton ντύθηκε… Paris με πούπουλα. Το θέμα του party ήταν Sexy Haunted Mansion οπότε η εκκεντρική περσόνα κράτησε από όλο αυτό μόνο το… σέξι!

Read More

And More