Σοκ! Χάμπουργκερ έμεινε αναλλοίωτο για έξι μήνες! Τι τρώμε τελικά;

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε μία έρευνα που πραγματικά σοκάρει. Η φωτορεπόρτερ της εφημερίδας, Σάλι Ντέιβις πήγε πριν από 6 μήνες σε ένα κατάστημα McDonald’s και αγόρασε ένα Happy Meal. Δηλαδή ένα μπέργκερ με πατάτες που σερβίρεται στα παιδιά.

Πήγε λοιπόν στο διαμέρισμα της και αποφάσισε να το φωτογραφίσει. Το βάζει σε ένα πιάτο και βγάζει την πρώτη φωτογραφία με ημερομηνία 10 Απριλίου του 2010. Αυτό έκανε κάθε μέρα και για 6 μήνες δηλαδή μέχρι πριν από λίγες μέρες.

Έντρομη είδε πως το μπέργκερ και οι πατάτες δεν άλλαξαν καθόλου. Ούτε λίγη μούχλα δεν έπιασαν ούτε καν αλλοιώθηκαν. Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι όταν προσπάθησε να ταϊση τα σκυλιά της με αυτά, εκείνα την αγνόησαν. Δεν ήθελαν ούτε καν να τα μυρίσουν.

”Δεν το πίστευα. Όταν είδα ότι ακόμη και τα σκυλιά αγνόησαν αυτό το φαγητό τρόμαξα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτά τα μπέργκερ σερβίρονται στα παιδιά. Φανταστείτε τι τρώμε εμείς οι μεγάλοι. Σκεφτείτε τι περιέχουν μέσα αυτά τα πράγματα που δεν έχουν πάθει τίποτα μετά από έξι μήνες. Μάλιστα μετά από τόσο καιρό δεν μύριζε καν χαλασμένο”, δήλωσε η Σάλι.

Εμείς και τα παιδιά μας τρώμε τελικά τροφές, που μάλλον ούτε τα σκυλιά θα έτρωγαν…Τα συγκεκριμένα φαγητά αποτελούν διατροφική βόμβα και πρέπει να τα περιορίσουμε, αν όχι να τα αποκλείσουμε από το διαιτολόγιό μας.

Read More

And More