“HANNIBAL”: Η καθηλωτική σειρά του NBC κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας!

Η εκπληκτική σειρά «Hannibal» του NBC έρχεται στους δέκτες μας την Δευτέρα του Πάσχα, μέσα από τον ΣΚΑΙ στις 11.00 το βράδυ. Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Tomas Harris στο βιβλίο του «Ο Κόκκινος Δράκος» για να μας δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Hannibal Lecter να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης –και τώρα και της μικρής– οθόνης.

Όλα αρχίζουν όταν ο πράκτορας του FBI, Will Graham, ζητά τη βοήθεια του Hannibal προκειμένου να συλλάβει έναν από τους πιο διεστραμμένους δολοφόνους που έχει συναντήσει ποτέ. Η συνεργασία τους γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού, με τον ψυχρό (και κρυφά παρανοϊκό) ψυχίατρο Hannibal αποφασισμένο να χειραγωγήσει με κάθε τρόπο τον ευφυέστατο (αλλά επίσης σχεδόν ανισόρροπο) ντετέκτιβ.

Λαμπεροί ηθοποιοί όπως ο Lawrence Fishburn, η Gillian Anderson, η Cynthia Nixon και ο Michael Pitt εκπλήσσουν σε γκεστ εμφανίσεις, ενώ η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα της σειράς αναδεικνύονται στα πιο ισχυρά χαρτιά της μετά το απολαυστικά «ψυχρό» πρωταγωνιστικό της δίδυμο.

Παίζουν: Mads Mikkelsen (Dr. Hannibal Lecter), Hugh Dancy (Will Graham), Caroline Dhavernas (Dr. Alana Bloom), Scott Thompson (Jimmy Price)
Πρώτο επεισόδιο: Apéritif
Ο ανορθόδοξος πράκτορας του FBI, Γουίλ Γκρέιαμ, καλείται από τον Τζακ Κρόφορντ, αξιωματικού του FBI, να πιάσει τον Minnesota Shrike, έναν κατά συρροή δολοφόνο που βάζει στόχο νέες γυναίκες. Όταν όμως οι απαντήσεις αποδειχθούν φευγαλέες, εκείνοι ζητούν από τον γνωστό ψυχίατρο Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ να τους συμβουλεύσει σχετικά και με την υπόθεση αλλά και την ψυχολογική πίεση που αυτή ασκεί στον Γουίλ…

Read More

And More