Happy end στην “Sila” ! Τι θα δούμε μέχρι το φινάλε;

Eπειτα από περίπου έναν χρόνο, έφτασε η στιγμή για να γραφτεί το μεγάλο φινάλε! «Οπως η γη χρειάζεται τη βροχή, έτσι και η Σιλά με τον Μποράν δεν άφησαν ποτέ ο ένας το χέρι του άλλου»… Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία θα τελειώσει στα μέσα του Γενάρη το τηλεοπτικό παραμύθι που προβλήθηκε από το Μega.

Eνα παραμύθι στο οποίο ταιριάζει απόλυτα ο επίλογος «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», καθώς η αυλαία θα πέσει με μια δίδυμη γέννα, γάμους και πανηγύρια, αποδίδοντας πλέον δικαιοσύνη όχι στους κανόνες της φυλής, αλλά στην αγάπη και στην οικογένεια. Θα δούμε τη Σιλά να ολοκληρώνει την οικογένειά της με δύο κοριτσάκια και η ιστορία αυτή που άρχισε τόσο βίαια και απότομα θα έχει το πιο αίσιο τέλος! Οι τελευταίες σκηνές βρίσκουν τη Σιλά και τη Ναρίν στην έπαυλη του Μποράν στο Μάρντιν να συζητούν για όλα όσα έχουν περάσει.

Η Ναρίν έχει αφήσει πίσω της τον βίαιο θάνατο του Αζάντ, η ζωή της έχει μπει πλέον σε άλλη τροχιά και έχει γίνει η πιο στενή φίλη της Σιλά. Η κεντρική ηρωίδα, από τη δική της πλευρά, σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης αδημονεί για να γεννήσει. Καθισμένη στον οντά της, σκέπτεται όλη τη ζωή της: Από το μυαλό της περνούν όσα έγιναν με τον Μποράν. Σκέφτεται τον Εμρέ, τα όσα πέρασε στη φυλή, την αγάπη της με τον Αγά…

Λίγο αργότερα, ο Μποράν και η Σιλά βρίσκονται στο αυτοκίνητο, όπου η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι αρχίζουν οι πόνοι της εγκυμοσύνης. Μεταφέρεται στο μαιευτήριο, όπου γεννά δύο υπέροχα κοριτσάκια. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και των δύο τους και προσπαθούν όσο μπορούν να χαρούν τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές… Η χαρμόσυνη είδηση φτάνει γρήγορα στο Μάρντιν και στην έπαυλη, με τον Φιρούζ και την Εμινέ να ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα αγγελούδια.

Ο Μποράν και η Σιλά, όμως, δεν θα είναι οι μόνοι που θα έχουν happy end, καθώς άλλα δύο ζευγάρια, ο Ντιλαβέρ με την αγαπημένη του και η Αϊσέ με τον Χουσεΐν, ο έρωτας των οποίων πέρασε από σαράντα κύματα, θα βρουν τον «γαμήλιο» δρόμο τους και θα ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης.

Η έπαυλη παίρνει ακόμα περισσότερη ζωή όταν ο Χουσεΐν ζητά σε γάμο την Αϊσέ. Η Σιλά είναι πολύ χαρούμενη και βοηθά στο να γίνει πιο όμορφος και λαμπερός ο γάμος τους. Η Αϊσέ λάμπει από ευτυχία και η Σιλά συνειδητοποιεί πόσο έχει συμβάλει στο να γίνει καλύτερη η ζωή στο Μάρντιν…Η σειρά κλείνει με τους δύο νέους να περπατούν σε ένα ονειρικό τοπίο και λίγο αργότερα έναν παππού να λέει το τέλος της ιστορίας που έζησε η Σιλά στα δύο εγγονάκια του…

Read More

And More