Happy end τελικά στο θρίλερ Ρούλας – Alpha !

Τέλος καλό, όλα καλά… Αφού η Ρούλα Κορομηλά τους τελευταίους μήνες πέρασε του… λιναριού τα πάθη στην Κάντζα με το τηλεοπτικό της μέλλον να είναι αβέβαιο και με ένα εντελώς… ψυχροπολεμικό κλίμα να κυκλοφορεί γύρω της, τελικά μετά από μία σειρά διαπραγματεύσεων και επαφών που είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά, κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο παραμονής της στον Alpha.

Ετσι, η γνωστή παρουσιάστρια θα ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας για ακόμα έναν χρόνο. Σύμφνα με πληροφορίες ανανέωση του συμβολαίου της αφορά αποκλειστικά και μόνο τα διοικητικά της καθήκοντα. Δηλαδή, έχει να κάνει μόνο με την θέση της ως σύμβουλος προγράμματος του καναλιού και όχι με την παρουσίαση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όπως σας έγραψα και χθες, κανένα απολύτως πρότζεκτ παρουσίασης να μην βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων και να αφορά στην Ρούλα Κορομηλά, ούτε επίσης τίθεται θέμα να λάβει σάρκα και οστά το περιβόητο διακαναλικό σόου το οποίο υποτίθεται πως σχεδιάζει. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν για την ώρα κατηγορηματικά, οι κύκλοι του καναλιού.

Read More

And More