Harry – Meghan Markle: Δες το πανέμορφο δακτυλίδι με διαμάντια που σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας! [pics]

Μόλις πριν λίγες ώρες, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Άνοιξη του 2018 και θα ζήσει στο Nottingham Cottage στο Ανάκτορο του Kensington. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του και μίλησε στους δημοσιογράφους για την σχέση του.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το δαχτυλίδι αρραβώνων της μέλλουσας πριγκίπισσας το σχεδίασε ο ίδιος και είναι φτιαγμένο από 3 πέτρες. Μία από το Botswana (εκεί όπου έκαναν πρόσφατα διακοπές) και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα, πριγκίπισσας Diana και είναι αφιερωμένο σε εκείνη.
Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για το αν ήταν ρομαντική η πρόταση γάμου, ο Harry τους απάντησε: «Φυσικά και ήταν»! Μάλιστα, ο δευτερότοκος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου δήλωσε πως “κατάλαβα πως ήταν η ιδανική, με την πρώτη ματιά”.

Όταν ρώτησαν τη Αμερικανίδα ηθοποιό πότε κατάλαβε ότι ήταν ο «ένας», η Meghan απάντησε «από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε». Όσο για την πρόταση γάμου, η μέλλουσα νύφη αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ρομαντική. Οι πρώτες τους φωτογραφίες του ζευγαριού ήταν στον κήπο White Garden που από φέτος αφιερώθηκε στη μνήμη της μητέρας του πρίγκιπα Harry, πριγκίπισσα Diana.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΑΜΠΕ, Daily Mail

Read More

And More