Harry – Meghan Markle: Επιτέλους μαζί στον Καναδά – Χαμογελαστή κάνει τις βόλτες της η Meghan

Η μεγάλη στιγμή έφθασε για τον Harry και την Meghan Markle. Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί στον Καναδά μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μετά την ανακοίνωση του Megxit η Meghan πήρε τον μικρό Archie και έφυγε για Καναδά, με τον Harry να μένει πίσω για να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες με τη βασιλική οικογένεια.

Μετά και την τελευταία του ομιλία ως Πρίγκιπας Harry και τη συγκίνησή του στο Λονδίνο, ο μικρός γιος της Νταϊάνα «πέταξε» για Καναδά, ανυπομονώντας να σφίξει στην αγκαλιά του την σύζυγό του Meghan Markle και τον γιο του Archie.

Με ένα σκουφί, τζιν παντελόνι, ένα χοντρό μπουφάν και ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά, ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στον Καναδά για να συναντήσει την οικογένεια του και να γίνει το reunion.

Η εφημερίδα Daily Mail έγραψε ότι ο Χάρι προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ με την πτήση 85 της British Airways από το αεροδρόμιο του Λονδίνου Χίθροου περίπου στις 7 μμ τοπική ώρα.

Σύμφωνα με το AFP, ένα μίνιβαν τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίου για να τον μεταφέρει σε άλλο αεροσκάφος με προορισμό την Βικτόρια όπου το ζευγάρι με τον γιο του είχε περάσει τους δύο τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, το ζεύγος αναζητεί να αγοράσει μια παραλιακή κατοικία στο Βανκούβερ ή στο Τορόντο, όπου η Μέγκαν έζησε πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά “Suits.”

Την ίδια ώρα κάνουν τον γύρο του κόσμου οι φωτογραφίες της πανευτυχούς Meghan Markle να κάνει βόλτες στην εξοχή του Βανκούβερ με τον γιο σε έναν μάρσιπο και τα δυο σκυλιά της το μαύρο Λαμπραντόρ τον Οζ και το μικρό μπιγκλ τον Γκάι.

https://www.instagram.com/p/B7j_pDAHMse/

https://www.instagram.com/p/B7kgQq8HUpy/

Στο κατόπι της δυο άνδρες της ασφάλειάς της οι οποίοι εκτός από την προστασία της μιλούσαν μαζί της και γελούσαν. Ο Χάρι μετά από πολλές ημέρες συνάντησε την οικογένειά του στην έπαυλη των 14 εκατομμυρίων όπου έχει αποφασίσει να ζήσει το ζευγάρι.

Read More

And More