Η Heather Locklear συνελήφθη για οικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό

Η Heather Locklear μπήκε σε νέες περιπέτειες με τον νόμο! Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές Dynasty και Melrose Place, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για επίθεση σε αστυνομικό. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο αδερφός της 56χρονης Heather πήγε στο σπίτι της αδερφής του στην California και βρήκε την ηθοποιό να τσακώνεται με το σύντροφό της.

Το πρώτο που έκανε ήταν να καλέσει την άμεση δράση. Σύμφωνα με το TMZ, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, παρατήρησαν σημάδια στο σώμα του συντρόφου της Heather Locklear. Τότε προσπάθησαν να την συλλάβουν, με την ηθοποιό να αρχίζει να τους χτυπάει και να τους κλωτσάει. Αρχικά τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για ψυχολογική αξιολόγηση και στη συνέχεια τη συνέλαβαν. Λίγες ώρες αργότερα, η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Όπως αναφέρει το TMZ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού το 2008 είχε πιαστεί να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών.

Read More

And More