Heidi Klum: Και φέτος είναι η βασίλισσα του Halloween! Kαρέ καρέ η μεταμόρφωσή της σε πρίγκίπισσα Φιόνα! [pics,vid]

Eίναι εδώ και πολλά χρόνια, η βασίλισσα του Halloween! Η Heidi Κlum και φέτος κυριάρχησε, αφού πρωτοτύπησε και πάλι με την στολή της. Ντυμένη ως πριγκίπισσα Φιόνα, από την διάσημη ταινία Shrek  τους τρέλανε όλους με την εκπληκτική μεταμόρφωση της αφού ήταν το πιο πιστό αντίγραφο της.

Τα βλέμματα τράβηξε και ο σύντροφος της Tom Kaulitz ως Shrek. Κάθε χρόνο όλοι περιμένουν να δουν πως θα μεταμφιεστεί το σέξι μοντέλο, αφού πάντα οι εμφανίσεις της στο Halloween είναι επιτυχημένες. Όπως είναι φυσικό το instagram την αποθέωσε φτάνοντας τα 1,5 εκατομμύρια likes.

Από το 2001 η Heidi  κάνει τρομερές εμφανίσεις στο Halloween που σίγουρα θα τις θυμόμαστε για πολύ καιρό. Όπως είναι λογικό χρειάστηκαν πολλά άτομα να την βοηθήσουν για να βγει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

Η πράσινη μάσκα από σιλικόνη που ήταν ένα με το πρόσωπο της και τα μεγάλα χέρια και πόδια της ήταν αυτά που έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν πως μπορεί να έγινε μια μεταμφίεση τόσο… αληθινή.

Ο 29χρονος σύντροφος της δεν θα μπορούσε να μην έχει και αυτός μία τόσο καλή στολή όπως η Heidi. Ντυμένος ως Shrek έκανε τους πάντες να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του, αφού ήταν ίδιος με τον ήρωα της ταινίας!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι την ώρα της ετοιμασίας της μεταμφίεσης του.

Τα βίντεο τα ανέβασε το ίδιο το μοντέλο στον λογαριασμό της στο instagram.

https://www.facebook.com/bbcnews/videos/2958432187516366/

Read More

And More