Heidi Klum: Σκέφτεται τον 27χρονο σύντροφό της κάθε φορά που ποζάρει με εσώρουχα!

Μπορεί να ανήκει στο “βαρύ πυροβολικό” της βιομηχανίας της μόδας για περισσότερο από 2,5 δεκαετίες αλλά η Heidi Klum ακόμα και σήμερα χρειάζεται κίνητρο και έμπνευση για να χαρίζει τις τέλειες πόζες της στον φωτογραφικό φακό. Γι’ αυτό και κάθε φορά που ποζάρει φορώντας εσώρουχα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, σκέφτεται τον σύντροφό της.

Η 42χρονη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον 27χρονο έμπορο τέχνης Vito Schnabel. “Κοιτάζω τον φακό και σκέφτομαι τον σύντροφό μου” είπε χαρακτηριστικά η Heidi Klum. “Ακόμα κι αν είναι ο φωτογράφος Francesco Carozzini είναι πίσω από την κάμερα εγώ σκέφτομαι πως κοιτάζω τον σύντροφό μου” συνέχισε η μητέρα τεσσάρων παιδιών Heidi Klum.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε ότι δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη δίαιτα πριν από μία φωτογράφιση, αλλά αντίθετα κάνει δίαιτα συνεχώς. “Θέλω να φαίνομαι fit πάντα όχι μόνο πριν από μία συγκεκριμένη δουλειά. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να βγάλεις τα ρούχα σου” είπε με νάζι η Γερμανίδα καλλονή.

Read More

And More