Hλέκτρα Νιάρχου: Στο κλαμπ με τις αμαζόνες

H μικρότερη αδερφή του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου μαζί με την Αθηνά Ωνάση και τη Σαρλότ Κασιράγκι θεωρούνται από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ιππασία.

Με τα ελληνικά χρώματα ετοιμάζεται να αγωνιστεί η Ηλέκτρα Νιάρχου , η μικρότερη αδερφή του Σταύρου και της Ευγενίας. Είναι 18 χρονών και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την ιππασία.

Όπως η μεγαλύτερη αδερφή της, Ευγενία, έτσι και η Ηλέκτρα έχει πολύ καλές σχέσεις με τη «γαλαζοαίματη» οικογένεια των Γκριμάλντι στο πριγκιπάτο του Μονακό.

/

Οι δυο τους πήγαν μαζί σε πάρτι που διοργανώνεται με αφορμή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππασίας. Η φετινή εκδήλωση που έγινε στην Ολλανδία και στο κοσμοπολίτικο προάστιο Βάλκενσβάαρτ, ήταν θεματική και οι εκλεκτοί καλεσμένοι έπρεπε να δώσουν το «παρών» με βενετσιάνικες μάσκες και επίσημο dress code.

Όπως διαβάζουμε στη Real Life, εκεί βρισκόταν και η Αθηνά Ωνάση με τον σύζυγο της Αλβάρο, βαρόνοι, δούκες και πολλοί ακόμα γαλαζοαίματοι που αγαπούν το ευγενές άθλημα της ιππασίας.

/

H νεαρή γόνος της οικογένειας Νιάρχου έλαμπε ανάμεσα στις υπόλοιπες φίλες της, χαμογελώντας στον φακό και μιλώντας συνωμοτικά με την πιο εξοικειωμένη με τα φώτα της δημοσιότητας Σαρλότ Κασιράγκι.

/

Read More

And More