Η 10χρονη Ελισάβετ που έστειλε το γράμμα στον πρωθυπουργό για το lockdown: “Δεν περίμενα να μου απαντήσει, θέλω να τον συναντήσω” (βίντεο)

Αίσθηση έκανε σήμερα το γράμμα που έστειλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η 10χρονη Ελισάβετ από την Ηγουμενίτσα. Το γράμμα της μικρής που ζητούσε όταν το έγραψε να μην κάνει ένα νέο lockdown, άγγιξε τον Πρωθυπουργό και μάλιστα της απάντησε με χειρόγραφη επιστολή.

Η Ελισάβετ μίλησε για το γράμμα της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας:

“Έγραψα αυτό το γράμμα γιατί δεν θα μπορούσα να γιορτάσω τα γενέθλιά μου αν μας έβαζε σε καραντίνα, να παίξω με τους φίλους μου να μου κάνουν δώρα! Δεν περίμενα να μου απαντήσει. Θα ήθελα να μου κάνει ένα δώρο! Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα!  Κ. Μητσοτάκη θα ήθελα να έρθω εκεί μου μένετε για να σας γνωρίσω” είπε η μικρή Ελισάβετ φορώντας τη μάσκα της!

Δες το βίντεο με όσα δήλωσε η μικρή Ελισάβετ

Η μικρή Ελισάβετ έγραψε στο Πρωθυπουργό: Με λένε Ελισάβετ και είμαι μαθήτρια της Ε΄ Δημοτικού στο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας. Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια. Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15 Αυγούστου, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού”

Γράφοντας στο τέλος η μικρή Ελισάβετ “περιμένω την απάντησή σας” δεν…το πίστευε… Ωστόσο εκείνος της απάντησε και μάλιστα με χειρόγραφη επιστολή!

 

Read More

And More