Η 19χρονη παιδοκτόνος από την Πετρούπολη συγκινεί στο “Μαζί σου” – “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη”

Με διάταξη του ανακριτή αποφυλακίστηκε, την περασμένη Παρασκευή, η 19χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Η νεαρή είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, όταν το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να επιλύσει τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι αποφάσισε με βούλευμά του να οδηγηθεί στις φυλακές.

Το πρωί της Δευτέρας, η 19χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς στην Τατιάνα Στεφανίδου.  Αρχικά, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, τρίτα χρόνια αφότου ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα: “Ήταν ο ήρωάς μου… Η μαμά μου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν το άντεξε, εγώ φάνηκα πιο δυνατή, το πάλεψα…”.

Έπειτα, εξομολογήθηκε: “Όταν πήγα προσπάθησε κι έκανα παρέες, αλλά  μετά στο σχολείο άρχισε το bullying για τα κιλά μου. Νόμιζα ότι όλοι ήταν εναντίον μου…”. Ακόμη, δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια σχέση που έκανε όταν ήταν 16 ετών, από την οποία προέκυψε και μια πρώτη εγκυμοσύνη. “Ήμουν στη Λήμνο και ήταν μια από τις πρώτες μου επαφές. Το διαχειρίστηκα μόνη μου, όπως όλα. Ήρθα στην Αθήνα και διέκοψα την εγκυμοσύνη… Αυτό με σημάδεψε πάρα πολύ”.

Αναφερόμενη πια στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, που προέκυψε από μια νέα σχέση που έκανε μετά από δύο χρόνια, η ίδια δήλωσε: “Δεν ένιωθα κάτι, θεωρούσα ότι είναι από τον θυρεοειδή. Το κατάλαβα πολύ αργά… Έχω έρθει πολύ κοντά στον Θεό μετά από αυτό και με καθοδηγεί εκείνος πια… Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την κοινωνία και τον Θεό. Θέλω να με συγχωρέσουν… Κατάλαβα μετά από τρεις-τέσσερις μέρες τι συνέβη πραγματικά. Το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More