Η 20χρονη Katie μεταμορφώθηκε σε ζωντανή ιαπωνική κούκλα! Φωτογραφίες

Μετά την ζωντανή Barbie από τη Ρωσία που μετά από πλαστικές έχει γίνει πραγματικά ίδια με την διάσημη κούκλα, έρχονται στη δημοσιότητα και άλλες νέες κοπέλες που θέλουν να γίνουν …κούκλες με οποιοδήποτε κόστος!

Η τάση τείνει να γίνει επιδημία κυρίως στις έφηβες και τις νεαρές κοπέλες και αν κάνεις ένα search στο youtube θα βρείς πολλά βίντεο με κοριτσάκια-ψεύτικες κούκλες που με το μακιγιάζ και δυστυχώς με πλαστικές προσπαθούν να είναι μια πιστή αντιγραφή της barbie!

Aν και όπως φαίνεται η Barbie, μάλλον έχει ξεπεραστεί… Η 20 χρονη Katie που βλέπεις στις φωτογραφίες ξοδεύει 233 ευρώ το μήνα και 3 ώρες την ημέρα για να μεταμορφωθεί σε ιαπωνικό καρτούν!

Η 20χρονη παραδέχεται ότι της έχει γίνει εμμονή να μοιάζει με ζωντανή κούκλα ενώ θεωρεί βαρετή την προσπάθεια της Βαλέριας από τη Ρωσία να μοιάζει στην Barbie…. Της αρέσει που την κοιτάνε όλοι στο δρόμο και θέλουν όλοι να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της…

Όταν… μεγαλώσει η …φιλοδοξία της είναι να κάνει πλαστική για να αποκτήσει αυτιά… ξωτικού!

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία η Katie κατά τα άλλα είναι μια όμορφη νέα κοπέλα. Εδώ με τη μητέρα της που υποστηρίζει την επιλογή της μεταμόρφωσής της σε ζωντανή κούκλα!

Η Katie μας θυμίζει πολύ αυτή την πρωταγωνίστρια καρτούν στην Ιαπωνία! Συμφωνείς;


Read More

And More