Η 24χρονη από την Ηλεία στην Τατιάνα: “Είμαι 4 μηνών έγκυος, ανύπαντρη και άστεγη”

Είναι 24 χρόνων, έγκυος στον τέταρτο μήνα, ανύπαντρη και άνεργη. Ο λόγος για τη νεαρή Γεωργία από τον Πύργο Ηλείας που φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Μίλα” η Τατιάνα κάνοντας έκκληση για βοήθεια.
Η Γεωργία είναι 24 ετών, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Πληροφορική και πριν από τέσσερις μήνες έμεινε έγκυος. Το αγόρι της είναι φαντάρος και δεν έχει στήριξη από κανέναν.
Η νεαρή μέλλουσα μητέρα είναι από τον Πύργο Ηλείας και σπούδασε στην Πάτρα όπου και εκεί αποφάσισε να μείνει γιατί δεν αντέχει την κλειστή κοινωνία.
Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Τατιάνα λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε πίστευε πως δεν θα μπορούσε να κάνει παιδί και η είδηση της εγκυμοσύνης ήταν για εκείνη μεγάλη έκπληξη. Και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που θέλησε να κρατήσει το μωρό της και να έρθει αντιμέτωποι με τους γονείς της που δεν ενέκριναν αυτή την κίνηση. “Όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να κάνω διακοπή κύησης”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Γεωργία έμεινε μόνη της: “Επειδή δεν έχουμε ούτε λεφτά, ούτε δουλειά οι γονείς μου μου ζήτησαν να κάνω διακοπή της κύησης. Τους αγαπάω πάρα πολύ απλά, δυστυχώς επειδή είναι κλειστή κοινωνία εκεί, και δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αναγκάστηκαν να έχουν αυτήν την αντίδραση.”
Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More