Η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι σπάει τη σιωπή της στο “Μαζί σου” (video)

Στο Ωνάσειο, με σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη σύντροφό του, η οποία το απόγευμα της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Η 32χρονη, με καταγωγή από τον Λίβανο, είχε έναν ακόμη τσακωμό με τον 39χρονο σύντροφό της, στο διαμέρισμα που έμεναν στα Νότια προάστια, μόνο που αυτή τη φορά δεν κατέληξε με καταγγελία στην αστυνομία, αλλά με πτώση από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας. Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να έχει ψελλίσει, καθώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, πώς «εκείνη φταίει που έπεσα». Η νεαρή, ωστόσο, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για όλα συνέβησαν. Όπως υποστηρίζει, κάλεσε την αστυνομία γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της. Αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Το πρωί της Τετάρτης, η 32χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε πρώτη φορά στην Τατιάνα Στεφανίδου για το περιστατικό.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More