Η 9χρονη που γεννήθηκε αγόρι πόζαρε στο εξώφυλλο του Νational Geographic! Τι λέει η μητέρα της στην Tatiana Live;

Η 9χρονη που γεννήθηκε αγόρι πόζαρε στο εξώφυλλο του Νational Geographic! Τι λέει η μητέρα της στην Tatiana Live; | tlife.gr

Στο εξώφυλλο του National Geographic για τον Ιανουάριο του 2017 ποζάρει η 9χρονη Avery Jackson από το Κάνσας. Με έντονα γράμματα φιγουράρει στο εξώφυλλο η φράση «Gender Revolution», με την 9χρονη που γεννήθηκε αγόρι να γίνεται το πρώτο διαφυλικό πρόσωπο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του National Geographic.

Η οικογένειά της υποστηρίζει τα δικαιώματα των διαφυλικών ατόμων εδώ και χρόνια και η μητέρα της Avery, Debi, μίλησε στην Tatiana Live για τη διαφορετικότητα της κόρης της. Η μητέρα της 9χρονης αποκάλυψε πως το παιδί της στα 4 του χρόνια άρχισε να παρουσιάζει περίεργες συμπεριφορές, ήθελε να ντύνεται αρχικά σαν κορίτσι, είχε επιθετική συμπεριφορά και έφθασε σε σημείο να θέλει να κρύψει τα γεννετικά της όργανα. Μάλιστα, φοβήθηκε μήπως το παιδί της προσπαθούσε να κόψει ακόμη και τα γερννετικά της όργανα.

Ακόμη μίλησε για το bullying που δέχτηκε το παιδί της και την απόφαση να διαβάζει στο σπίτι γιατί κανένα σχολείο δεν την δέχεται.

Δες το Video από την Tatiana Live:

READ more