Η COSMOTE TV σε προσκαλεί στα πιο κινηματογραφικά Χριστούγεννα!

Ο φετινός Δεκέμβριος είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους. Οι βόλτες στην στολισμένη πόλη και οι συναντήσεις με φίλους, αντικαταστάθηκαν από την παραμονή στο σπίτι. Γιατί, έτσι προστατεύουμε εμάς και όσους αγαπάμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καλά. Κάθε άλλο! Για αυτό, φροντίζει η COSMOTE TV, που σου έχει ετοιμάσει έναν μήνα γεμάτο από ταινίες. Press Play!

Christmas Pop Up μόνο για εσένα!
Αν και εσύ έχεις μία μικρή – έως μεγάλη – αδυναμία στις Χριστουγεννιάτικες ταινίες, τότε αυτό το κανάλι δημιουργήθηκε για εσένα. Και για εμένα, που δεν χορταίνω τις ιστορίες αγάπης που εκτυλίσσονται σε εορταστικό σκηνικό. Το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει στον αέρα για έναν μήνα, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Σε αυτό το Pop-Up κανάλι, μπορείς να απολαύσεις από μία έως ενενήντα ταινίες, οι οποίες θα προβάλλονται καθημερινά μέχρι το ημερολόγιο να δείξει… Θεοφάνια. Δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες, Christmas classics και φιλμ κινουμένων σχεδίων από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, όπως τα Walt Disney Studios και η Paramount, περιμένουν εσένα και το ποπ – κoρν σου. Γιατί, με τρεις ταινίες back to back καθημερινά θα χρειαστείς αρκετό!

Εγώ περιμένω πώς και πώς το «Last Christmas» με την Εμίλια Κλαρκ ως ξωτικό σε ρομαντική αναζήτηση – η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχία του Τζορτζ Μάικλ. Αν είσαι μαμά και το μικρό σου είναι όλη μέρα στο σπίτι, τότε μην παραλείψεις να δείτε μαζί το κλασικό «Lion King», τις περιπέτειες των «Playmobil: The Movie», τις παιχνιδιάρικες περιπέτειες του «Toy Story» και του «Ταρζάν», αλλά και τη χιονισμένη ιστορία της Elsa στο «Frozen 2». Πριν δεις το κλασικό «Love Actually», σημείωσε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Christmas κανάλι: «The Christmas Path», «A Christmas Wish», «Christmas Reservations», «Radio Christmas», «Merry & Bright», «Christmas In Rome», «My Best Friend’s Christmas». Κι αν χάσεις κάποια από τις ταινίες που ήθελες να δεις, θα την βρεις on demand στη δωρεάν υπηρεσία Cosmote TV Plus, στον φάκελο «CHRISTMAS».

Πρεμιέρες μόνο για τα… μάτια σου!
Στα υπόλοιπα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ο Δεκέμβριος φέρνει πολλές νέες πρεμιέρες ταινιών. Εμείς επιλέξαμε τρεις και σου προτείνουμε:

Αν σου αρέσουν τα θρίλερ, δες το «Ο Αόρατος Άνθρωπος» (13/12, 21.00, COSMOTE Cinema 1HD). Το remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1933, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λι Γουανέλ (Upgrade, Saw, Παγιδευμένη ψυχή: Κεφάλαιο 3) παρουσιάζει την ιστορία της Σεσίλια, μίας κακοποιημένης γυναίκας, που, όταν καταφέρνει να ξεφύγει από τον βάναυσο εραστή της, ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει αυτοκτονήσει, αφήνοντάς της όμως μία δυσάρεστη έκπληξη. Στον κεντρικό ρόλο βρίσκουμε την εξαιρετική και πολυβραβευμένη Ελίζαμπεθ Μος (Τοp of The Lake, The Handmaid’s Tale).

Αν αγαπάς τις δραματικές ταινίες, τότε το «Αγαπημένη μου Άννα» (14/12, 22.00, COSMOTE Cinema 2HD) είναι ιδανική για εσένα (και για εμένα). Ο Τομά γνωρίζει την Άννα στο πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζουν λογοτεχνία. Η Άννα πάσχει από μια ελαφρά νευρική διαταραχή και υποφέρει από κρίσεις πανικού. Ο Τομά την ακολουθεί σ’ αυτόν τον σκοτεινό λαβύρινθο, αναλαμβάνοντας την καθημερινή της φροντίδα. Όμως, όταν η Άννα ξεπερνά τους φόβους της και προσαρμόζεται στον έξω κόσμο, ο Τομά μένει μόνος, προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του παζλ… Η ταινία του Καλίν Πέτερ Νέτζερ, κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και είναι η μοναδική ρουμανική ταινία μεγάλου μήκους που έχει τιμηθεί με αυτό το βραβείο.

Αν είσαι φαν της κωμωδίας, τότε δες το remake του κλασικού hit των ‘90s, «Dolittle» (20/12, 21.00, COSMOTE Cinema 1HD). Τότε ήταν ο Έντι Μέρφι. Τώρα τον ρόλο του κτηνιάτρου που έχει την ικανότητα να μιλάει στα ζώα, αναλαμβάνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Επτά χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ,  κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός μαθητευόμενος (Χάρι Κολέτ) και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα (Ράμι Μάλεκ), μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια (Οκτάβια Σπένσερ), μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη συμβούλου.

Διαστημικός Δεκέμβριος με… STAR TREK!
Έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως σειρά περί τα μέσα της δεκαετίας του ’60 και από τότε έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό που μετράει πολλές γενιές και ηλικίες. Η σειρά που ταύτισε το όνομα της με τον όρο sci-fi επιστρέφει από τις 2 Δεκεμβρίου και έρχεται να επαναφέρει τη μαγεία και τη φαντασία στην καθημερινότητα σου.

Κάθε βράδυ στις 12:00 έχεις ραντεβού! Το COSMOTE Series HD θα προβάλει και τα 80 επεισόδια της θρυλικής σειράς «Star Trek: The Original Series» με την υπογραφή του Τζιν Ροντένμπερρι, που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1966 έως το 1969, μεταφέροντας σε στο διαστημόπλοιο Εντέρπραιζ.

Επίσης, το COSMOTE Cinema 2HD θα φιλοξενήσει όλη τη σειρά ταινιών, από το «Star Trek: The Motion Picture» του 1979, με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Ρόμπερτ Γουάιζ («West Side Story») μέχρι και το «Star Trek: Nemesis» (2002) του Στιούαρτ Μπερντ («U.S. Marshals») με τους Πάτρικ Στιούαρτ και Τομ Χάρντι, συνολικά δέκα τίτλους. Το κανάλι θα προβάλλει δύο ταινίες καθημερινά, ακολουθώντας τη χρονολογική σειρά παραγωγής τους. Εμείς, σου έχουμε το πρόγραμμα. Ιδού!

Πες PVod και φέρε το σινεμά στο σπίτι σου!

Προς το παρόν δεν μπορείς να πας σινεμά και στεναχωριέσαι (όλοι στεναχωριόμαστε). Όμως μπορείς να φέρεις το σινεμά στο σπίτι σου.

Η COSMOTE TV, σε συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, διαθέτει προς ενοικίαση ταινίες αμέσως μετά την έξοδό τους στις αίθουσες ή ακόμα και σε πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα – ώστε να τις δεις όποτε θέλεις στο σπίτι.  

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες μέσω της επιλογής PVoD Πρεμιέρες της on demand υπηρεσίας Movies Club, με τιμή ενοικίασης από 4,90 ευρώ, και έχεις 48 ώρες στη διάθεσή σου για να τις δεις, εφόσον τις νοικιάσεις.

Στις πρεμιέρες του Δεκέμβριου, θα βρεις το θρίλερ τρόμου «Run» με την Σάρα Πόλσον (American Horror Story, Ratched), τη Χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία του Μελ Γκίμπσον «Fatman», τη γυρισμένη στην Κύπρο sci-fi ταινία δράσης του Νίκολας Κέιτζ «Jiu Jitsu» -είναι ήδη cult!-, το σπονδυλωτό «Tales of the Lockdown» από την Ισπανία και πολλούς ακόμη τίτλους.

Έτοιμη να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σε αίθουσα κινηματογράφου και να δώσεις στο χώρο σου αέρα Χριστουγέννων;