Η Gwen Stefani έμαθε ότι είναι δυσλεκτική λόγω των παιδιών της

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της χωρίς να ξέρει ότι ήταν δυσλεκτική.
 
Σε μια νέα συνέντευξή της στην εκπομπή του Ζανέ Λόου η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έμαθε πως έχει δυσλεξία όταν οι γιοι της άρχισαν να έχουν προβλήματα ανάγνωσης.
 
«Ένα πράγμα που ανακάλυψα με τα παιδιά είναι ότι έχω δυσλεξία – όλοι έχουν πράγματα που τους συμβαίνουν και το δικό μου ήταν αυτό», εξήγησε. «Και αισθάνομαι σαν πολλά προβλήματα που είχα ή ακόμη και αποφάσεις που έχω πάρει για τον εαυτό μου ότι προέρχονται από αυτό, γιατί τώρα τα παιδιά -προφανώς, είναι όλα γενετικά- έχουν κάποια από αυτά τα ζητήματα».
 
«Αλλά τώρα έχουν όλα αυτά τα οφέλη. Έχουν αυτούς τους απίστευτους δασκάλους και σχολεία και δεν χρειάζεται να ντρέπονται γι’ αυτό», συνέχισε. «Καταλαβαίνουν ότι ο εγκέφαλός τους λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Όλοι οι εγκέφαλοι το κάνουν, ξέρετε τι εννοώ;». 
 
«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να λειτουργήσω σε αυτό το τετράγωνο κουτί του σχολείου που όλοι έπρεπε να καταλαβαίνουν», θυμάται. «Και ο εγκέφαλός μου δεν λειτουργούσε έτσι, ακόμα δεν λειτουργεί. Αλλά λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους που είναι πιθανώς ένα δώρο, το οποίο δεν μπορούν να έχουν οι άλλοι άνθρωποι».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Read More

And More