Η Α. Ηλιάδη: Τι είπε για την περιπέτεια υγείας της κ.Γκρέυ αλλά και το μονόπετρο!

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο ”Romeo”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ”Summer live”, για την περιπέτεια υγείας της γιαγιάς της και γνωστής τραγουδίστριας, Καίτης Γκρέυ, καθώς και για το μονόπετρο που κοσμεί το τελευταίο χρονικό διάστημα το χέρι της!

”Δόξα τω Θεώ ήταν ελαφρύ αυτό που της συνέβη, βέβαια δεν παύει να είναι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που καταλαβαίνεις… ότι έτσι κι αλλιώς είναι σοβαρό. Ευτυχώς όμως, δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά… Δεν ήμουν από τις πρώτες στιγμές κοντά της, γιατί δεν ήθελε να μ’ ανησυχήσει και το έμαθα εντελώς τυχαία αυτό που είχε συμβεί. Είναι δυνατός άνθρωπος, είναι γερή και θα είναι μια χαρά… Ήταν ταλαιπωρημένη, λογικό είναι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συνέλθει και θα είναι μια χαρά. Όταν με πρωτοείδε, χάρηκε κι εκείνη πάρα πολύ κι εγώ, αλλά θύμωσα και λίγο γιατί δεν με ειδοποίησε για να μην με ανησυχήσει”, είπε η Αγγελική σχετικά με την συνάντησή της με τη γιαγιά της μετά τηνπεριπέτεια που πέρασε πρόσφατα.

Τέλος, λίγο μετά η δημοσιογράφος της είπε πως έχουμε παρατηρήσει και το μονόπετρο στο χέρι της και η Αγγελική απάντησε χαρακτηριστικά: ”Ναι… Το σίγουρο είναι πως ό,τι ευχάριστο συμβεί στη ζωή μου, θα το μάθετε…”.

Υπονοούμενο; Το βλέμμα της πάντως λέει πολλά…

Read More

And More