Η Α. Ζώη αποκάλυψε στην Τατιάνα γιατί εγκατέλειψε με τον σύντροφό της την Αθήνα!

Η Αποστολία Ζώη επέστρεψε δυναμικά και με ανανεωμένο λουκ στη μουσική σκηνή και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!” για την απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει τα πάντα και να εγκατασταθεί στο Πήλιο.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να φύγει με τον τότε συντροφό της Γιώργο Σεϊταρίδη και να πάει να εγκατασταθεί στην επαρχία. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν είπε τίποτα σε κανέναν και αυτό που ήθελα να κάνει αρχικά ήταν να σκεφθεί τι θέλει και να περάσει λίγο χρόνο ήρεμα μακριά από τη φασαρία της πόλης. “Είχα την ανάγκη να δώσω χρόνο στον εαυτό μου και να δω κι εγώ τι θα κάνω και δισκογραφικά. Το δύσκολο ήταν να πω μια μέρα ότι σήμερα σταματάω. Την είχα ανάγκη την ηρεμία. Όταν έφυγα δεν άφησα εκκρεμότητες και δεν είχα να δώσω κάπου λογαριασμό. Το σημαντικό ήταν ότι εκεί δεν είχα ωράριο. Πριν φύγω ένιωθα ότι είχα μπλοκάρει στην Αθήνα.”, είπε

Όσον αφορά το πως περνούσε το χρόνο της στο Πήλιο, η ίδια σημείωσε: “Δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ. Στην αρχή έπαιζα video games, πήγαινα για ψάρεμα με φίλους. Δεν είχα πρόβλημα. Έκανα πολλά πράγματα”.
Για τη σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, η Αποστολία εξομολογήθηκε: “Με το σύντροφό μου εγκαταλείψαμε μαζί την Αθήνα! Ήταν μια καλλιτεχνικής φύσεως επιθυμία, αφού ήθελα να φύγω για λίγο και να αναζητήσω τι ήθελα να κάνω. Από τη στιγμή που ήμουν σε σχέση απόφαση να φύγουμε ήταν κοινή”.
Στην ερώτηση αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, η ίδια ανέφερε πως παρόλο που έχει στο μυαλό της το ενδεχόμενο της οικογένειας, προ το παρόν δεν έχει σκεφτεί να παντρευτεί.

Δες το video:

Read More

And More