Η αδερφή της Ε. Φουρέιρα είναι σχεδιάστρια! Μιλάει στο TLIFE και παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα της κολεξιόν

Μέχρι σήμερα το όνομα Φουρέιρα οδηγούσε αυτόματα το μυαλό μας στην Ελένη που έχει καταφέρει να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια και τα σέξι χορευτικά της. Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια όμως δεν είναι η μόνο που έχει ταλέντο η οικογένειά της. Το TLIFE σου παρουσιάζει την μεγαλύτερη αδερφή της, Μαργαρίτα η οποία είναι σχεδιάστρια ρούχων!

/

Η Μαργαρίτα είναι εξίσου όμορφη και όπως θα διαπιστώσεις και από τη νέα της συλλογή, που βλέπεις πρώτη αποκλειστικά μέσα από το TLIFE, θα έχει λόγους να μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. Η ίδια είναι πολύ σεμνή και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «πατήσει» στο όνομα της αδερφής της για να πετύχει. Παρόλο που η Ελένη την στηρίζει και είναι δίπλα της σε όλα μάλιστα φοράει αρκετές από τις δημιουργίες της αλλά η Μαργαρίτα προτιμά να ξεχωρίσει για τη δουλειά της και όχι για το όνομά της.

Με μεγάλο ενθουσιασμό λοιπόν μας μίλησε για τη νέα της κολεξιόν για την οποία χρησιμοποίησε ως μοντέλο την τρίτη αδερφή της οικογένειας. Μπορεί το κανονικό επάγγελμα της Ιωάννας να είναι λογίστρια η ομορφιά της όμως, που μάλλον είναι οικογενειακή υπόθεση, αλλά και η άνεση με το φακό σε κάνει άνετα να πιστέψεις πως πρόκειται για κανονικό μοντέλο! Για περισσοτερες πληροφορίες για την συλλογή μπορείς να μπεις και στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

«Τα υφάσματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αέρινα και δροσερά ,καλοκαιρινά προσφέροντας έτσι ένα όμορφο ρούχο, άνετο και κομψό που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας», μας εξηγεί η Μαργαρίτα για τα ρούχα της.

«Έμπνευση μου για αυτήν την κολεξιόν είναι η δυναμική και αποφασιστική Ελληνίδα γυναίκα, που σε δύσκολες εποχές δεν χάνει την αισιοδοξία της, συνεχίζει να οραματίζεται το μέλλον και παλεύει για αυτό κάνοντας έτσι τους φίλους και την οικογένεια της να ελπίζουν πως το καλύτερο αύριο θα έρθει», συνεχίζει.

«Παράλληλα όμως δεν χάνει την θηλυκότητα της και την αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο. Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε πως υπάρχει μια τέτοια γυναίκα ανάμεσα μας. είναι αυτή που μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα για λίγο, κοιτάζει την ζωή με αισιόδοξο μάτι, μας λέει συνεχώς πως όλα θα πάνε καλά και το μέλλον μας ανήκει», μας λέει κλείνοντας.

Read More

And More