Η αδερφή του φερόμενου ως δολοφόνου της 29χρονης μητέρας στην Καλλιθέα σπάει της σιωπή της στο «Μαζί σου»! [video]

Η αδερφή του φερόμενου ως δολοφόνου της 29χρονης μητέρας στην Καλλιθέα σπάει της σιωπή της στο «Μαζί σου»! [video] | tlife.gr

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση που αφορά την δολοφονία της 29χρονης μητέρας από την Γεωργία, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα, αφού ακόμη δεν έχει συλληφθεί ο ένοχος. Ο δολοφόνος της 29χρονης την έπνιξε με μια λεπτή ζώνη, την οποία στη συνέχεια βρήκαν οι αστυνομικές αρχές πεταμένη κάτω από το κρεβάτι της. Φαίνεται πως η ίδια γνώριζε τον δολοφόνο της, καθώς η πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη και όχι παραβιασμένη, γεγονός που σημαίνει ότι εκείνος έφυγε και κλείδωσε την πόρτα. Η Ασφάλεια εξετάζει ενδελεχώς κάθε στοιχείο και βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου και συνεπώς στη σύλληψη του δράστη.

Το πρωί της Πέμπτης, ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας έδωσε πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκε η συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο η αδερφή του εν διαστάσει συζύγου της 29χρονης μητέρας που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της. «Πήγαμε στο σπίτι, ρωτήσαμε τους γείτονες και πήραμε την αστυνομία… Ήρθε και ο αδερφός μου εκεί… Είχαν χωρίσει αλλά για τα παιδιά είχαν σχέση και μιλούσαν… Μεταξύ τους είχαν προβλήματα, αλλά είχαν κόψει τους τσακωμούς τον τελευταίο καιρό… Εγώ την ήξερα από το σχολείο, περίπου 16 χρόνια. Μια χαρά περνούσαμε, ήμασταν φίλες… Τα παιδιά ακόμα δεν ξέρουν τίποτα, είναι πολύ δύσκολο να το πω εγώ… Τους έχω πει ότι την μαμά την ψάχνουμε και ότι ο μπαμπάς είναι στην αστυνομία…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more