Η άδικη επίθεση του Λάκη Γαβαλά στη Σήλια Κριθαριώτη

Η Σήλια Κριθαριώτη χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες σχεδιάστριες με τεράστια καριέρα και στο εξωτερικό. Δημιουργίες της φοριούνται κυριολεκτικά σε όλα τα παγκόσμια event και μάλιστα από τις μεγαλύτερες σταρ. Έχει ντύσει την Beyonce, την Anna Dello Russo, την Katy Perry, την Khloe Kardashian, την Megan Fox και πολλές πολλές ακόμα. Τα εντυπωσιακά φορέματά της έχουν περπατήσει στο Φεστιβάλ των Καννών, στα Όσκαρ, στη στέψη του Καρόλου, παντού. Είναι σαφές ότι πρόκειται για μία Ελληνίδα δημιουργό που έχει καταφέρει όσα ελάχιστοι και για αυτό και προκαλεί εντύπωση ο σχολιασμός του Λάκη Γαβαλά στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τη λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που στην κυριολεξία κέρδισε τις εντυπώσεις στις Κάννες και μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων. Ένα floral φόρεμα σε princess style με off shoulder σχέδιο και volume μανίκια που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο κανιβαλισμός; Γιατί η Ελλάδα συνεχίζει να τρώει τα παιδιά της; 

 

Μια άδικη ομολογουμένως επίθεση σε μια σχεδιάστρια που έχει καταφέρει όσο ελάχιστοι. Ένας επιθετικός σχολιασμός που συζητήθηκε αρνητικά, μιας και είναι γνωστή η τεράστια στήριξη που είχε ο επιχειρηματίας παλιότερα από την οικογένεια της κ. Κριθαριώτη. 

 

 

Read More

And More