Η Αγγελική Νικολούλη στα… ίχνη του δολοφόνου της άτυχης Δώρας;

Είναι μία από τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο… Είναι μία από τις υποθέσεις που μας έχουν κάνει όλους να ανατριχιάσουμε και φυσικά να αναρωτηθούμε ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ…

Με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας στο Β΄Κοιμητήριο Αθηνών, αποφάσισε να ασχοληθεί αύριο βράδυ και η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος εννοείται πως δεν μπορούσε να γυρίσει την πλάτη της σε μία τέτοια υπόθεση, σε μία υπόθεση κανονικό… θρίλερ.

Έτσι, αυτή τη Παρασκευή τα φώτα του “Τούνελ” ανάβουν και η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης έχει εντοπίσει και θα βγάλει στον αέρα στοιχεία που σοκάρουν!

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στο νεκροταφείο της σφαγής και ακολούθησε βήμα – βήμα τη σκιά του δολοφόνου της νεαρής εφοριακού.

Μυστικά περάσματα και κρυψώνες, μάρτυρες που παραμερίζουν τον φόβο και στόματα που ανοίγουν.Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως… Ποιο είναι το περίεργο πρόσωπο που απομακρύνθηκε από το κοιμητήριο λίγο μετά το φόνο; Τι αποκάλυψε το ίδιο το θύμα πριν τη μοιραία επίθεση;

Read More

And More