Η αγωνία της Χαράς για τον πατέρα της Τ. Βοσκόπουλο!

Η αγωνία της Χαράς για τον πατέρα της Τ. Βοσκόπουλο! | tlife.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κόρη του Τόλη από το πρώτο του γάμο, η Χαρά, ήρθε με το πρώτο αεροπλάνο από την Ελβετία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της. Ωστόσο δεν είναι σίγουρη αν εκείνος την δεχτεί.

Στο παρελθόν είχε πάει στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο πατέρας της και αφού παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα, κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του για να τον δει κι από κοντά. Οι σωματοφύλακες του Τόλη όμως της απαγόρευσαν την είσοδο, έπειτα από εντολή του ίδιου.

Μετά τη διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Χαράς, Τζούλια Παπαδημητρίου, για το θέμα της διατροφής, ο Τόλης διέκοψε κάθε επικοινωνία με την κόρη του. Η Χαρά και η μητέρα της μένουν κοντά στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Τόλης.

Φαίνεται πως ο τραγουδιστής θα μείνει για κάποιες μέρες ακόμα στο νοσοκομείο, καθώς το χθεσινό προγραμματισμένο χειρουργείο του Τόλη αναβλήθηκε. »Ο κύριος Βοσκόπουλος εισήχθη στην Α’ καρδιολογική κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου στις 21:30 λόγω αναφερόμενου προβλήματος σε έδαφος χρόνιων καρδιακών παθήσεων. Υποβάλλεται σε ενδεδειγμένους διαγνωστικούς ελέγχους. Η κατάστασή του κρίνεται απόλυτα σταθερή», δήλωσε ο αρχιπλοίαρχος Αιμίλιος Χρηστιάς, διευθυντής του Ναυτικού Νοσοκομείου.

READ more